Tričko dlouhý rukáv ženy Módní nové volné tričko velké velikosti temperament ležérní print top žena

331.58 Kč 195.63 Kč Doručení zdarma

Štítky: čínské šaty košile, largu velikost, top, šaty zanzea, karburátor cbr, tričko dámské, top dámské, eam ženy, dg halenky, hot sexy ženy foto.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: Polyester
  • Oblečení Délka: Pravidelné
  • Styl: Ležérní
  • Délka rukávu(cm): Plné
  • Sezóna: Jaro/Podzim
  • Pohlaví: ŽENY

! Pozor Prosím: Pro potřeby přepravy, šaty, které jste obdržel bude mít složit jev.Prosím, nedělejte si starosti, to fold situace zmizí po prvním jasné, nebo žehlení. !O barva: Obrázky jsou pouze vzorky pro odkaz.Vzhledem k omezením ve fotografii a nevyhnutelné rozdíly v nastavení monitoru, barvy zobrazeny na fotografii nemusí odpovídat 100% jako v samotných položek. !O velikosti: Všechny rozměry jsou měřeny ručně, může být 2-3cm odchylky.Prosím, ignorovat tag velikost přichází s hadříkem.Tag size někdy může být větší, než náš popis velikosti, protože ty jsou pro Čínské.Jsme 1 nebo 2 velikosti menší než Evropské a Americké lidí.

O zpětnou Vazbu Jsme on-line obchod, vaše zpětná vazba je velmi cenné pro nás.Když se dostanete na položky, můžete zkontrolovat všechno, co o tom opatrně.Pokud jste spokojeni s naší zboží, jsme ocení, že byste mohli, dejte nám postive zpětnou vazbu.A DEJTE NÁM 5 HVĚZDIČEK.Pokud si myslíte, že musíme něco zlepšit, je velmi milé, že jste, dejte nám příležitost vyřešit problém před odjezdem negativní feeback.Jsme přesvědčeni, že je rozumné řešení.Díky moc!Hezký Nákupní den.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (4 votes)

5
Devochka163 Com 2020-12-28

Быстрая доставка до Москвы, чуть больше двух недель, рубашка яркая, позитивная, но достаточно плотный материал

5
Rosmawati Ny 2021-01-06

Very good shirt and in color, and in quality, and the fabric is very pleasant!

5
Yagu Egor 2020-11-28

Nice shirt, very colorful, i took a L size, i'm usually M, the size is right.

5
Krazik2007 2020-12-24

Very good. As expected

Přidat recenzi

Hodnocení