68*130 CM 9-v-1 Fotografické Pozadí Matný 9 Barva PVC pozadí Sada

1 492.54 Kč 1 208.93 Kč Doručení zdarma

Štítky: objektiv meke, photo studio pozadí žluté, papír zeď pozadí, Pozadí, studiové fotografické pozadí, stát, Pozadí, kolo zadní kapka, pozadí, papír, fotografie, široký fotografování kulis, papír scrapbook.

Popis

  • Značka: Meking
  • Styl: Plná Barva
  • Typ: Sprej Maloval
  • Materiál: Papír

POZNÁMKA:

1) Pouze černá/bílá tyto dvě barvy jsou matné reflexní dual side, ostatní všechno je matný.

2) V zájmu usnadnění přepravy, je zabalené do role, když jste jej obdrželi, musíte se vrátit nahoru v opačném směru pro 1 až 2 hodiny, pak to bude hladké znovu.

Popis

Jedinečné a nákladově efektivní pozadí Vytvořit instant photo studio efekt pro fotografii nebo video. Je odolný a 100% nejvyšší kvalitě PVC materiálu používaného ve výrobním procesu, která jistě nezklame. Instant photo studio doma nebo on-the-go, ideální pro cestování, snadné přenášení. To je dobré pro všechny různých fotografů, od amatérů k profesionálům. To je ideální pro photo studio. Je to nejlepší řešení k výrobě pro fotografie a videa nebo webové reklamy nebo reklamy, nebo zejména pro kostým a portrét. Můžete si vzít dobré fotografie snadno s touto profesionální zelené mušelínu pozadí pozadí!

Specifikace Produktu:

Velikost:60*130 cm

Jeden Kus Bezešvé Design

Barva: Šedá/modrá/žlutá/růžová/červená/zelená/káva/bílá/černá

Materiál: Pvc

Vlastnosti Produktu:

Žádné textury, nádherné, vodotěsné, žádné vrásky, matná, špinavá, lze prát, jednoduché a pohodlné

Speciální Zdokonalovat hotový design, není snadné reflexní světlo, může se zabránilo okolní barva rušení problém.

Pozadí plochy mají přes zvláštní zacházení (Jemné broušení pískem oděru), je to tvrdost, ale stále je třeba věnovat pozornost ochraně. To má sílu, může být ohnuty, ale nemůžu jej složit do pravého úhlu, je preferovaný pozadí ideální zápas.

Obsah Balení:

9* PVC pozadí

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3 out of 5 (1 votes)

3
Alex Gatao2 2021-01-25

The black background went apart from the other two months. On a red and black background there are bruises and scuffs. In general, the quality of the material is not bad.

Přidat recenzi

Hodnocení