Motocykl 3-pin vstup AUX Bluetooth Hudební Adaptér Aux Kabel + MIKROFON + Změna Píseň Pro Honda Goldwing GL1800

351.25 Kč 326.71 Kč Doručení zdarma

Štítky: kabelové honda gold wing, bluetooth honda, honda gl 1800 goldwing černá, led goldwing 1800 příslušenství 2018, použití pro toyota, 3 ušní pin, goldw, Honda gold wing 1800, guard gl 1800, gl1500 goldwing.

Popis

  • Velikost Položky: 0 cm
  • Napětí: 5V
  • Značka: FY-UU
  • Hmotnost Položky: 55g
  • Speciální Funkce: LX+THQ-JY
  • Název Modelu: LX+THQ-JY
  • Ven Moc: LX+THQ-JY
  • Typ Materiálu: LX+THQ-JY

Použitelné modely:

-Pro Honda GL1800 Golden Wing Motocykl

-Název Bluetooth: JieRui-BT 5408

-Bluetooth verze: 5.0

Produkt napětí: 5-12V

Vlastnosti:

BK Bluetooth hlavní ovládací čip, Bluetooth verze 5.0, vysokorychlostní přenos bez zkreslení, kvalita zvuku až high-definition normy. Auto Bluetooth hudební přehrávač má bezdrátový přenos hudby funkce, a je zaměřena na staré a současné auto audio, protože mnozí spotřebitelé zjistili, že poslech hudby je znepokojující věc. Pokud nemáte auto, bez audio vstup port, budete muset vypálit disk Navíc, aktualizace disk je zdroj zvuku je pomalé a nepohodlné. Například, některé vozy jsou vybaveny externí audio vstupní porty pro poslech hudby a také třeba vytáhnout dlouhý kabel, což je velmi nepohodlné přetáhnout na středové konzole. Pokud budete používat Bluetooth přenos, můžete se rozloučit s chaotický, a vy můžete také přehrávat hudbu on-line. V době streamování médií, různé on-line aplikace jsou docela pohodlné, a zdroj zvuku je aktualizován v čase. Tento produkt je určen pro různé značky modelů.Je vybaven různými konektor ma ting podle vyhrazena rozhraní za původní auto hostitele. Produkt využívá širokou škálu vstupní napětí, aby se přizpůsobily různých prostředích.

Vlastnosti Produktu:

1. Použití Hudba Bluetooth: Klepněte na funkční tlačítko jednou pro změnu na další píseň. Stiskněte a podržte funkční tlačítko po dobu dvou sekund pro přepnutí na předchozí skladbu.

2. Pokud přijde hovor, klepněte na funkční tlačítko pro přijmutí hovoru. Potřebujete-li zavěsit, klepněte na funkční tlačítko, jakmile se zavěsit.

3. Produkt používá high-end Bluetooth modul s redukcí šumu funkce filtrování. Produkt používá digitální zpracování zvuku obnovit hi-fi kvalitu zvuku.

Balíček obsahuje:

1KS

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení