Mini Fascie Zbraň pro Ženy, Kreativní Malé Pasu Kapsy Stroj Přenosné Masážní Zbraň Relaxace Nástroj, Zdravotní Zařízení

872.93 Kč 558.60 Kč Doručení zdarma

Štítky: zbraň, combo masáž, pro zdraví, fasciální zbraň, a2 phoenix, Masáž pistole, pás pás masér, Masáž Zbraň, pro mini pistoli, mrzutý.

Popis

  • Aplikace: Tělo
  • Číslo Modelu: -
  • Velikost: Small
  • Materiál: Další
  • Značka: Baileton
  • Původ: KN(Původu)

Mimochodem, pokud se vám líbí našem obchodě, Prosím, přidejte našem obchodě pro své Oblíbené Obchody, můžete získat naše Nové příjezdu a Sleva informací v čase !

Popis:

*Fasciální zbraň je nepostradatelným dobrý pomocník pro kondiční trénink, který má velký význam pro zmírnění bolesti svalů a podporují růst svalů a relaxaci. Zejména po cvičení, sval je ve stavu vysoké napětí, produkují velké množství kyseliny mléčné nahromadění, které bude sval i nadále smlouvy, což vede k ischemii tkání, což nepřispívá k místní krevní oběh. Fasciální zbraň je rozbít svalové napětí prostřednictvím vysokofrekvenčních vibrací, snížení hromadění kyseliny mléčné, takže jak zmírnit bolest.

*Vysoké otáčky: 3200 ot / min, dost, aby vyhovovaly použití jakéhokoli davu, i když v trupu je malá, síla není snížena. Velká kapacita: silný výkon 5C baterie lithiová baterie: 2000 Ma vytrvalost, měřeno jeden rychlostní stupeň, volnoběh po dobu asi 8 hodin. Nízká hlučnost design, v podstatě blízko tichý, nebude mít vliv na ostatní.

*10 minut, jak se zbavit bolesti svalů, rychle prolomit kyseliny mléčné po cvičení. Přes hluboké a silné vibrace stimulace, uvolnit fascie a ztuhlé a napjaté svaly, urychlit krevní oběh, a rychle rozdrtit kyseliny mléčné po cvičení!

*Kulové hlavy: vhodné pro masáž velkých svalových skupin, jako jsou paže, pas, záda, hýždě, stehna a nohy; U-tvaru hlavy: vhodné pro masáž šíje, krční páteře a Achillovy šlachy s silnou stimulaci, plochá hlava: vhodné pro relaxaci a formování různých svalových partií; kónické hlavy: vhodné pro hluboké tkáně dopad, jako meridiány, dlaně, chodidla, atd.

*32 gear vědecké změna otáček: splnit různé potřeby relaxace, striktně dodržovat platnost principu tělo, svaly a fascie.

Specifikace:

Model: útlý pas LCD Mini fascie zbraň

Značky: můj styl

Gear: 32 LCD

Baterie: 2000mAh 5C napájení lithiová baterie

Vytrvalost: první rychlostní stupeň na volnoběh ≥ 8 hodin

Vstupní napětí: 5V

Pracovní napětí: 7,4 v

Jmenovitý výkon: 25W

Vibrační frekvence: 50 Hz

Napájení režim: nabíjení / napájení typ

Typ rozhraní: typ-C rozhraní

Shell materiál: ABS

Velikost balení: 15 * 18 * 5.8 cm

Rychlost: 1800-3200 ot. / min

Počet masážních hlav: 4

Doba nabíjení: 3.5 H

Amplituda: 6 mm

Čistá hmotnost Pistole: 290g

Celková hrubá hmotnost (včetně obalu): 0,53 kg

Režim ovládání: dotykový displej

Použitelné stránky: svalové fascie na celé tělo

Masážní techniky: vibrační masáž

Typ motoru: Střídavý

Inteligentní typ: one touch shift

Funkce: zmírnit únavu, rozkládají kyselinu mléčnou, odstranění bolesti

Obsah Balení:

1 * masér, 4 * masáž hlavy

Poznámky:

1-2cm chyba může existovat vzhledem k ruční měření, prosím, laskavě pochopit. Barvy odchylka se může lišit v důsledku různých nastavení monitoru.

Jsme poskytnout vám s nejlepší produkt a služby. Pokud máte nějaký problém, prosím, dejte nám vědět, a my vám vyřešit problém co NEJDŘÍVE. Děkuji moc.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení