Sakura okvětní Lístky Soft Touch Grip Zadní Deska + Regulátor Bydlení Shell w/ Kompletní Sada Tlačítek pro NS Přepínač Kapesní Konzole & Joy-Con

883.99 Kč Doručení zdarma

Štítky: případ nitendo spínač, grip switch, nintendo spínač radost con grip originál, nintendo spínač controlers, sakura papírnictví, extremerate ps4, případ joycon, radost con nintendo spínač, radost con černá shell, případě nintendo spínač.

Popis

  • Poznámka: Konzole, Joycon, bydlení shell a další díly nejsou v ceně.
  • Značka: eXtremeRate
  • Kompatibilní Značka/Model: Nintendo
  • Nintendo Model: NINTENDO SPÍNAČ
  • Číslo Modelu: Vhodné pro NS

Nebaví vaše nudné staré šedá standardní barva? To je způsob, jak jít! Velká možnost přizpůsobení pro DIY nadšence, s Vypínačem. Přečtěte si Před Nákupem: 1, Prosím, ne neprávem, že jsou Spínače konzole a Radost-cons. Ve skutečnosti jsou plné bydlení shell s coloful tlačítka pro Nintendo Spínač bez elektronických částí. Konzole, Joycon a další díly nejsou v ceně. 2, Vyžaduje, aby zákazníkům, aby se od sebe Joycon nahradit původní skořápky a tlačítka. Vyžaduje zákazník s mírným elektronické instalace zážitek. Získat instalační video návod na YouTube tím, že hledá "ExtremeRate Spínač Joycon Nový Horizont Styl" nebo "o8QPB2uTbHk". Pokud máte jakékoli dotazy týkající se procesu instalace, neváhejte se nás zeptat. Funkce produktu: Zcela upgradovat Přepnout na exkluzivní a stylové úrovni. Vyrobeno z odolného netoxického ABS plastu. Textura není pogumovaný povrch. Místo toho, to je semi-slick, matný měkký plast. Více pohodlné a cítí se lépe v ruce než na akciovém shell. Sakura okvětní lístky vzorované design vypadá skvěle; Velké hladké uchopení, měkké do ruky a cítí hedvábná; Anti slip, bez potu po dlouhou dobu hraje hru. Tipy pro instalaci: Instalace obtížnost: Střední Čas strávený: 4 hodiny nebo více Trpělivosti potřebné: Vysoce pomalu. Podívejte se každé připojení. Udržet vaše šrouby organizované. Sledovat Youtube video o tom, jak to udělat i když, pozastavení a přehrání často. Když jste opětovná montáž Radost-cons musí být vědom toho, jak pevně jste utahování šroubů, jak to bude mít vliv, jak se vaše tlačítek do tisku. Při odstraňování Joy-con vnější šrouby ujistěte se, že používáte Tri-wing šroubovák. Dávejte pozor, aby se svlékli 4 vnější trojúhelník šrouby nebo přes utáhněte všechny šrouby. Existuje několik velmi jemné ploché kabely v Joy-con, které je třeba odstranit a znovu připojit. Místo toho použijte pinzetu objemné prsty po celou dobu na pomoc s malé kousky, které budete mít, aby se přesunout na nový případ. Všimněte si, že ZR a ZL, na Radost-cons jsou odpružené, takže buďte opatrní při otevírání. Instalace konzoly zadní desku je snadné. Jednoduše demontovat původní zadní kryt a stojánek od Přepnutí, pak jej nahradit eXtremeRate zadní deska a stojánek. Balení Obsahuje: 1x Zadní desky pro Nintendo Přepínač konzola s Stojánek 1x Levé Joycon bydlení s prostřední zásobník 1x Pravé Joycon bydlení s prostřední zásobník 1x A/B/X/Y tlačítka, 1x směrových tlačítek 1x Šroubovák rukojeť 1x PH00 šroubovák bit 1 x Y00 šroubovák bit 55 x Šrouby 6 x Springs 1x Lepidlo houba pad 2x Reproduktor prachotěsný net Poznámka: konzole, Joycon a další díly nejsou v ceně.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (2 votes)

5
Derkach8484 2020-08-24

Very good product and fast shipping !

5
Jinanfast 2021-01-21

parfait , vraiment beau :-)

Přidat recenzi

Hodnocení