1 Ks/set korpusu Zvyšování Fréza Sada pro Vřeteno Stroje 23 styly lze Přizpůsobit

1 938.18 Kč Doručení zdarma

Štítky: fly cutter mill, sd karta sega, vertikální vřeteno motoru, 2 motorové vřeteno, minimachine, frézovací hlava spirála, řezací hlavy dřeva, motorové vřeteno ocel, gameboy držet, cnc tvář mlýn.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: LIVTER
  • Materiál Čepele: Legované Oceli

1 Ks/set korpusu Zvyšování Fréza Sada pro Vřeteno Stroje 23 styly lze Přizpůsobit

Tento je 1 kusů /set . 1. Vrtání: 35mm Zubů: 4T ( velikost Otvoru závisí na zařízení, které používáte , 30 mm / 32 mm / 40 mm / 45 mm, nebo jiné velikosti ) 2.Nůž Materiál: Karbid Wolframu 3.Povrch Těla : Stříkání Nátěrových Hmot 4. Použití pro dřevoobráběcí stroje / vřeteno stroje řezačky 5.Přesně Vyvážená pro Hladký Provoz 6.Dobrý Design , Hladké Řezy, Dlouhou životnost nástroje. 7. Nákladově efektivní 8.Balení obsahuje : 1 kus Frézy /nastavit, velmi dobré balení ,plastové okno nebo Dřevěné Krabici .

Název produktu Skříňka Board Cutter Set Materiál Čepele Carbide Tělo 45#Ocelové Zuby 4 Zuby Velikost Otvoru 30mm/31.75 mm/32 mm/35 mm/40 mm nebo Přizpůsobené Průměru 114 mm-200 mm nebo Přizpůsobené Výška 15-20 mm nebo Přizpůsobené Fit Vřetena Stroje Frézování,Vřeteno Frézky

Dodací podmínky 1, každá objednávka bude odesláno do 2~7 dnů, s výjimkou dovolené a na skladě, stav 2, vezměte prosím na prodloužení dodací lhůty v předstihu, pokud chcete spojit vaše objednávky nebo jiný požadavek, 3, pro většinu objednávky, budeme loď FedEx nebo EMS , to obvykle trvá asi 10-15 pracovních dní pro většinu zemí, s výjimkou Ruska A Brazílie a některé daleko zemí.( plz na vědomí, že doručení není možné ovládat pomocí usa ) Návratové Politiky 1, Vrátí je přijat.Prosím, kontaktujte nás před vrácením zboží zpět. 2, Prosím, udržet položky v původním stavu a vrátit je do 7 dnů po obdržení objednávky. 3, Prodávající zaplatí zpáteční lodní poplatek, když tam je problém s kvalitou nebo nesprávné položky jsou odeslána.Zpětná vazba 1, 100% spokojenost zaručena!!!!Doufáme, že se vám líbí naše produkty a spokojený s tím vypořádat! 2, Pokud jste spokojeni, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, budeme dělat totéž pro tebe! 3, Pokud tam je nějaký problém, že se nejste spokojeni, prosím kontaktujte nás (zprávy/ obchodní manager/ e-mail ) před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu, budeme se určitě snažit v našich silách, aby jste spokojeni znovu 4, každého zákazníka, který ponechává negativní zpětnou vazbu bez řádného důvodu (škodlivý zpětnou vazbu), bude blokován našem obchodě; to není snadné spuštění on-line obchodu, doufám, že jsme se oba mohou pochopit a respektovat navzájem, děkuji moc!!!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.90 out of 5 (8 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení