Univerzální 50Hz LP Vinyl Záznam Disku Gramofonu Stabilizátoru Hliník Hmotnost Svorka S Testovací Rychlost Bublina

422.21 Kč 316.77 Kč Doručení zdarma

Štítky: jak pioneer rekordbox, disk stabilizer 45, svorka záznam, lenco, digitální váha točny, film vinyl, vinyl záznam, koberec, vinyl disk, hráč vinyl záznam, muži točna.

Popis

  • Rozměry (W x H x D): Další
  • Původ: KN(Původu)
  • Horní Průměr: 65mm/2.56 v
  • Rychlosti: 33,45,78 OT / min
  • Osa Otvoru Průměr: 7mm/0.28 in
  • Výstupní Konektory: RCA
  • Značka: Kůra Pro
  • Motor: NIC
  • Stylus Typ: Další
  • Certifikace: NIC
  • Spodní průměr: 78 mm/3.07 v
  • Číslo Modelu: Záznam Stabilizátor

Univerzální 50Hz LP Vinyl Záznam Disku Gramofonu Stabilizátoru Hliník Hmotnost Svorka S Testovací Rychlost Bublina

Popis: 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní. Funkce: To je skvělý záznam stabilizátor pro LP gramofon, který bude efektivně udržovat disk z třes a snížení vibrací s stabilizaci otáček. Ideální pro udržení stability, a zlepšení akustické kvality. Pro odstranění vibrací, stabilizace otáček a udržování horizontální úrovni z gramofonu. Realistické reprodukci zvuku a nižší hluk poskytují čistý a vynikající požitek z hudby. Vřeteno hole je vhodná pro 7 mm průměr vřetena, se hodí dobře s většinou existují gramofonu. Postavený-v vysokou přesností, vodováha, pro testování počasí pracovní povrch je na úrovni a zobrazující rychlost otáčení vinyl disk. Záznam Stabilizátor pouze, další příslušenství demo na obrázku není v ceně! Funkce: 1.Pro záznam, stabilizátor. 2.Otestovat rychlost záznamu hráče. 3.K testování úrovně přehrávač, kabinet a reproduktor. TWT Specifikace: Typ Položky: Záznam Stabilizátor Frekvence: 50 hz Materiál: Hliníkové Slitiny Velikost: Horní Průměr: 65 mm/2.56 in, Dolní Průměr: 78mm/3.07 v, Osou Díry Průměr: 7mm/0.28 in Barva: Stříbrná, Zlatá, Černá(Volitelné) Množství: 1 Ks měření Rychlosti metoda: za Prvé, záznam je stisknuto, aby se otočný talíř z gramofonu a gramofon zapnutý. Po gramofonu, otáčí se, dívá se dolů pod zářivkové světlo, jestli klíště, značka je jasně viditelná. Pokud bod na tick mark linka je rovnoměrně a jasně viditelné, není pohyb doleva nebo doprava, pak rychlost otáčení je přesné. Pokud je rozmazaný nebo připojen do kusu, a pohyb vlevo a vpravo, pak rychlost není normální. Tato zkušební metoda je pouze pro referenční účely. Poznámka: Bez maloobchodního balíčku. Přechod: 1 cm=10 mm=0.39 inch Prosím, dovolte 1-3mm chyba vzhledem k ruční měření. pls ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste nabídku. Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Děkuji!!! Balíček Zahrnuje: 1 x Záznam, Stabilizátor

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Bollemaple 2020-10-06

The product is of high quality. Shipping is very fast by AliExpress Standard Shipping. It is a pity that the packaging and goods were damaged in delivery. I recommend the seller to pack more securely such a massive product. Overall, the seller is good.

Přidat recenzi

Hodnocení