Dart Board Set s 8KS Šipky Míč Bezpečný stolní Hry pro Děti 14.4 Palců tkaniny Tkaniny Dart Board Habing Popruh pro Chlapce, Dívky

245.59 Kč 171.98 Kč Doručení zdarma

Štítky: elektronika dart board, mini magnetické dart board, dart, kovový meč, kompletní šipky set, dart elektron, šipky sada sisal, boba fett helmu, dart hry, zbraň zvuk.

Popis

  • Číslo Modelu: Dart Board Set
  • Typ: Šipky Desky
  • Věk: >3 Roky
  • Původ: KN(Původu)

Funkce:

1,Dart Board Set: šipky deska průměr:36 cm/14.4 v, průměr kuličky: cca 3 cm / 1.18 palce. Každý výrobek obsahuje 2 míčky, které mohou být bezpečně připojena k dart board.

2,Lepší Hračka Dárek: Super bezpečný a dart board set je skvělý dárek! Můžete jej umístit kdekoliv, ne se bát, bolet vaše dítě.

3,Vizuální Únavu, Snížení: Házení šipek musíte mířit na terč s očima, tak, aby se relaxovat vaše oči, snižuje vizuální únavu a cvičení zraku.

4,Zdravější Život: dart board set je zábavná hra, hračka pro rodinu, která pomáhá dětem zůstat pryč od počítače a mobilní hry, a užijte si sportovní účastí v jednoduché bodování hry.

5,Velký Výběr: Ideální vánoční dárek, Vánoční dárek,Valentýn, dárek, dítě, dárek, chlapci a dívky dárek,přátelům dárek.

Specifikace:

Barva:Terč:jako obrázky show

Míč:Náhodné Barvy(Červená ,žlutá, modrá ,zelená)

Materiál: látkové a plastové

Průměr: 36,5 cm

Poznámka:

1.Vzhledem k světelné efekty, sledování ' s jas kontrast nastavení atd., tam by mohlo být nějaké mírné rozdíly v barevný tón fotografie a aktuální položky.

2.Prosím, dovolte 1-2mm liší vzhledem k ruční měření, díky.

Obsah balení:

1 * Terč

8* Míč

1*hák nahoru

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení