Zvonkohry Antikorozní Měděné Carillon S 5 Kovové Duté Trubky Pro Venkovní Zahradní Dekorace Dvoře Obývací Pokoj Dekorace

290.24 Kč 211.77 Kč Doručení zdarma

Štítky: lvice prsten, carillon ventilovat, jbi wind chime, vítr mobilní venkovní zahrádce, carillon, příslušenství pro šperky s rhodiem pokovené, om wind chime, dyi wind chime, abs plastové trubky, zvonkohry venkovní prostor.

Popis

  • Materiál: Plastové
  • Téma: Zvíře
  • Type2: Zvonkohry pro zahradní dekorace
  • Typ: Zvonkohry
  • Styl: Moderní
  • typ1: zvonkohry venkovní

Zvonkohry Antikorozní Měděné Carillon S 5 Kovové Duté Trubky Pro Venkovní Zahradní Dekorace Dvoře Obývací Pokoj Dekorace

Body:

1、Robustní Konstrukce: zvonkohry jsou v kombinaci s vysoce kvalitní hliníkové trubky a dřevěné přívěsky. Odolné nylonové lano struktura je velmi silný, a to může odolat vodě a větru. A to může být použit na dlouhou dobu.

2、Perfektní Ornament: Každé kovové trubky zvonkohry má svůj vlastní jedinečný tón a elegantní čisté linie umožňují pověsit větrné zvonkohry doma a venku.

3、můžete Relaxovat: vítr chime může přinést štěstí a může chránit vaši rodinu zdraví a štěstí. Když fouká vítr, větrné zvonkohry, budete relaxovat tím, že příjemný zvuk.

4、Široké Uplatnění: vítr chime je vhodný pro domácí dekorace, výzdoba, dveře, okna a pokoje.

5、Báječný Dárek: vítr chime je ideální pro osobní použití nebo velké zahradní závěsné dekorace používané přáteli, a to může být vynikající dárek pro vaši rodinu.

Vlastnosti:

Zvonkohry jsou maskoti a symboly štěstí.

Vítr zvonkohry může přinést příjemný zvuk.

Pověsit větrné zvonkohry může požehnat své rodiny se bezpečnosti, zdraví a štěstí.

Ideální pro osobní použití a přáteli, dobrá volba.

Zvuky, které vítr chime je sladká a okouzlující.

Specifikace(přibližně):

Název: 5-trubkové Zvonkohry

Hlavní materiál: borovicové dřevo + hliníkové trubky

Standard: 12*1.1 cm/4.72*0.43 v - log díl

Celková délka: 75cm/29.53 v (vzhledem k ruční měření, nějaká tolerance může být spuštěna)

Balení: karton (35.5*14*4CM/13.98*5.51*1.57 v)

Hmotnost: čistá hmotnost vítr chime je o 255 gramů

Hliníkové trubky: 5 trubek - 26cm/10.24, 28cm/11.02, 30cm/11.81 v, 32 cm/12.60, 34 cm/13.39, trubka průměr - 1,8 cm/0,71 v

Použití: venkovní, zahrada, obývací pokoj, pracovna, vchod, balkon, obchod, atd.

Balení Seznam:

1 * Wind Chime

Poznámky:

Vzhledem k ruční měření, prosím, aby nepatrná odchylka 1-3cm. Vzhledem k různé nastavení zobrazení, prosím, aby mírné barevné rozdíly.

Obrázek je pouze pro referenční účely, skutečná barva produktu by měla být založena na tom, že položka, kterou obdržíte. Díky za pochopení!

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 50 dnů od zaplacení(10 dní pro zahraniční sklad), prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení