Rondaful TNS-19252 Bezdrátový Gamepad Elastických Herní Ovladač Pro IOS, Android Mobilní Telefon, PC Tablet Na Hry PUBG

1 231.26 Kč 492.50 Kč Doručení zdarma

Štítky: gamepad gyro, flydigi pubg regulátor bluetooth, Bluetooth Joystick, ovládání pubg, bariéra regulátor bluetooth, dobe tns 19252, gamepad bezdrátový, dobe nintendo spínač, pubg kolo, pubg krátké.

Popis

  • Značka: Rondaful
  • Typ Připojení: TYP-C
  • Balíček: Ano
  • Typ Rozhraní: Bluetooth
  • Typ: Gamepady
  • Materiál: ABS
  • Číslo Modelu: TNS-19252
  • Kompatibilní Značka/Model: Další
  • barva: černá
  • Původ: AE(Původu)
  • Velikost: about 125*65*275 mm

Rondaful TNS-19252 Bezdrátový Gamepad Elastických Herní Ovladač Pro IOS, Android Mobilní Telefon, PC Tablet Na Hry PUBG

Vlastnosti:

1.Určen pro NS: Tento herní ovladač je vhodný pro všechny muže.A to funkce, ergonomické pohodlné uchopení a pohodlné non-skluzu rukojeť design, účinně zmírňuje únava prstem a přináší komfortní herní zážitek.Velkým klíčem design, účinně zabraňuje náhodnému stisknutí kláves a špatné operace.

2.Vynikající Herní Zážitek: Duální vibrace motoru a 6-osy gyroskop gravity senzor přináší vynikající herní zážitek.Správce může přinést lepší herní zážitek.

3.Pohodlné Design: PD napájení nabíjení vstupní rozhraní s originální adaptér, podporuje nabíjení při hraní. (doporučuje používat originální napájecí adaptér pro NS nebo napájecí adaptér, který podporuje PD protokol)

4.Rychlé Připojení: Před použitím tohoto výrobku, prosím, najít "rukojetí a snímačem" nastavení položky na NS, a nastavit "Pro úchyt kabelové Připojení" NA "on", a pak jej použít po kalibraci.

5.Malý Tip: Některé hry ne podpora Pro řadič v důsledku své vlastní důvod, proto, prosím, potvrďte sami, zda hry podpora herní ovladač, nebo ne.

Specifikace:

Název: Herní Ovladač

Adaptace: pro NS konzole pouze,ideální kompatibilní se všemi hlavními populární hry na trhu, vhodný pro všechny druhy her

Vstupní napětí: 15V(PD rychlé nabíjení)

Vstupní proud: 1.5 A

Pracovní teplota: -20℃~40℃

Velikost: 270*110*62mm/10.63*4.33*2.44 v

Seznam Balíčků:

1*Regulátor

1*Uživatelská Příručka

2*Tlačítko Caps

Nabíjení Návod:

To podporuje hru hrát při nabíjení herní konzole pro NS, originální napájecí adaptér pro NS nebo standardní 15V PD protokol napájecí adaptér pro NS může být použit pro nabíjení.A herní ovladač displeji se zobrazí symbol nabíjení poté, co byl zapojen v napájení.

Poznámka:

Nemáme žádné baterie v regulátoru.Nabíjení znamená, že k nabíjení herní konzole pro NS.

Regulátor Upgrade Instrukce:

Po herní konzole pro NS je odstraněn, prosím, nastavte "správce upgrade připojení přepínače" k "na" stát se železnou jehlu, poté stiskněte a podržte "levý 3D joystick" správce, a zapojte USB Type-c kabel v regulátoru napájení rozhraní a připojení k počítači USB rozhraní, pak uvolněte "vlevo 3D joystick" správce a otevřete balíček upgradu na upgrade, po upgrade je dokončen, prosím, nastavte "správce upgrade připojení" na "off" stavu.

Platební metody:

Můžete provést platbu prostřednictvím výše uvedených metod a pls usadit do 3 dnů, jakmile vaše objednávka je umístěna.

Vaše platba bude ověřena Thecomplication.cz do 24 hodin, a zpracujeme vaši objednávku, jakmile je to hotové.

Pokud vaše objednávka je uzavřena z důvodu bezpečnostních důvodů, budete muset podat žádost na Thecomplication.cz.Náhrady způsobené zrušení objednávky, vrácení smlouvy nebo zprostředkování budou zpracovány okamžitě a obvykle trvá asi 7-10 pracovních dnů k dosažení vašeho účtu.

Doprava a balení: Všechny položky budou kontrolovány a dobře zabaleno před odesláním.Objednávky budou odeslány do 2-5 pracovních dnů po zaplacení je dokončena.

Hmotnost zásilky přes normální příspěvek je omezena na 2kg.My vám pošleme zvlášť, když hmotnost je více než 2 kg.

Obvykle to trvá asi 15 - 60 dní, a může být trochu delší, aby nějaké vzdálené oblasti.

Můžete si vybrat rychlý způsob dopravy, pokud nechcete dostat balíček dříve, a za to budete muset zaplatit expediční poplatek.

Odeslání a vrácení peněz:

Budeme znovu odeslat nebo vrácení peněz, pokud se balíček dostane ztracené, poškozené během přepravy, nebo přijmout nesprávnou položku.Prosím, neváhejte nás kontaktovat a budeme rádi, aby vám pomohl.

Zpětná vazba: Pokud jste spokojeni s naším produktem a služby, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu, budeme velmi ocenil.

Pokud je něco špatně, prosím, kontaktujte nás nejprve před odjezdem zpětnou vazbu a budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl, dokud je vše v pořádku.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení