Multifunkční Ochrana Kit pro Raspberry Pi 3B+ Pouzdro s Chladicí Ventilátor Hliníkové Chladiče Černá Skříňka Shell pro Malina Pi Případě

337.77 Kč 270.13 Kč Doručení zdarma

Štítky: muži pi, pin rasbery pi, rapsberry pi 5, malina fond cm4, 3 raspberry kit, 4 raspberry pi, malina pi4 b, argone raspberry pi 4 kit, pi s, roseberry pi 3 případ.

Popis

  • Demo Typ Desky: RUKU
  • Značka: ELECROW
  • Číslo Modelu: RPA07510C
  • Hmotnost Položky: 75g

Multifunkční Ochrana Kit pro Raspberry Pi 3B+ Pouzdro s Chladicí Ventilátor Hliníkové Chladiče Černá Skříňka Shell pro Malina Pi Popis Případu Tento případ je speciálně navržen pro Raspberry Pi 3B+ a je kompatibilní s Raspberry Pi 3/ 2 Model B. unikátní fit design umožňuje Raspberry Pi být lépe umístěny, je snadné nainstalovat. Dodává se s chladicí ventilátor a 3 ks hliníkový chladič pro Raspberry Pi lepší odvod tepla. Má 2 hlavy ventilátoru chlazení je dobré pro odvod tepla. Kompatibilní s Raspberry Pi, 3, 2 a B+. Snadná instalace. Seznam balíček Raspberry Pi 3B+ pouzdro x 1 2 head cooling fan x 1 chladiče (měď, dva hliníkové) x 3 Šrouby x 4

.

Spokojenost Zákazníka

Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb.

Z jakýchkoli důvodů nejste spokojeni s předměty nebo služby, prosím, neváhejte nás kontaktovat, první před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit problémy a poskytnout vám nejlepší zákazník servcies. Záruka & Návrat

Snažíme se co nejlépe sloužit našim každému zákazníkovi to nejlepší, co můžeme udělat.

My vám vrátíme peníze za položky, vrátil se do 7 dnů od jejich obdržení, z jakéhokoli důvodu. Plná náhrada bude poskytnuta, pokud položky jsou vráceny v původním stavu.

Nabízíme 1 měsíc výměna a 12 měsíců údržbu záruky. Položky být nahrazeny během prvního měsíce nebo zachovány pro první rok.

Před vrácením zboží, prosím, kontaktujte nás a ujistěte se, že jste si naše (prodávajícího) zpáteční adresu

Platba

Přijímáme platby prostřednictvím Kreditní Karty, paypal nebo tak, že Thecomplication.cz podporuje.

Doprava 1. Podporujeme world wide doprava s sledovací číslo(letecky) a express(DHL/FEDEX/UPS/EMS).

2. Přepravní náklady: Klikněte na tlačítko "Doprava a platba" kartu na detailní stránku produktu, a uvidíte dodací údaje. Si můžete spočítat přepravní náklady zadáním požadované informace.

3. Přepravní doba: doba přepravy se liší s různými způsoby dopravy. Dopravce Jméno předpokládaný Čas v Tranzitu z Číny do Cíle Sledování Služby 3-5 pracovních dnů www.dhl.com 3-5 pracovních dnů www.fedex.com 3-5 pracovních dnů www.ups.com 5-10 dní www.ems.com.cn 7-25 dní www.hongkongpost.com

4. Dobu na Zpracování objednávky: Objednávky budou zpracovány do 1-2 pracovních dnů po zaplacení je vymazána.

Technická podpora Technická podpora je k pomoci navrhnout produkty k nákupu a zajištění, že tyto produkty fungují, jak se očekávalo.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (4 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení