Chyby jsou Důkazem toho, že se Snažíte, Školy, Školky, Vzdělávání ve Třídě Citát Říká, Inspirativní Vinyl Samolepka na Zeď Obtisky

132.41 Kč 85.99 Kč Doručení zdarma

Štítky: usb 2tb muž, trans-robot, mp280 barva, mp3 audi a5, r134 otvírák, mp2550 jednotka, mp3 256 320, malé stell, podložka m4 6.

Popis

  • Téma: Znaky
  • vzor: Nálepka Na Zeď Letadlo
  • Styl: KREATIVNÍ
  • Číslo Modelu: Chyby
  • Značka: AWOO
  • Klasifikace: Přepínač Panel Samolepky
  • Materiál: Papír
  • Specifikace: Single-piece Package
  • Scénáře: ZEĎ

Chyby jsou Důkazem toho, že se Snažíte, Školy, Školky, Vzdělávání ve Třídě Citát Říká, Inspirativní Vinyl Samolepka na Zeď Obtisky Vítejte v Našem Obchodě!

Jsme profesionální výrobce Řezání Vinyl obtisk nálepka .

Jsme schopni zajistit různé druhy módní design a personalizované produkty v různých barvách, podle přání našich zákazníků.

Vlastnosti produktu: Kvalita : Vnitřní 4-7 let, Venkovní 3-5 let bez blednutí barev nebo pádu; Žádné pozadí stín; bez bílého okraje; Materiál : Environmentální; Vyměnitelné; Vodotěsný; Čisté Barvy; Prostor : Ložnice, Obývací Pokoj, Pokoj pro Hosty, Koupelna, Kuchyně, Pokoje, Kanceláře, Dětské školky, Koleji, Obchod, a tak dále.. Místo : Vhodné pro jakýkoliv rovný povrch, jako jsou Brýle/Podlahy/Dveře/Stěny/Zrcadla/Auta/Lodě/Kola/Dřevo/Plast/Kov Balení : Obvykle zahrnuje Vinyl Obtisk, Transfer Fólie, Návod v angličtině, Demo Vzorek. Barva : viz barevnice níže. Pokud nemůžete najít barvu, tlačítko výše, prosím, zanechte vzkaz v objednávce, nebo nám pošlete zprávu. Barvy zobrazeny mohou být trochu odlišné od materiálů vzhledem k nastavení zobrazení počítače. Velikosti : můžete Si vybrat hotové velikosti pomocí tlačítka výše. Obrázky jsou uvedeny pouze pro referenci .Pokud chcete, aby ostatní hotových velikostí, prosím, kontaktujte nás dříve, než nařídil. Rozložení velikosti se obvykle liší od konečného efektu . Budete dostávat náš layout produktu, který je vždy těsné. Budeme poskytovat aplikace pokyny, které vám pomohou, aby výrobek jako efekt obraz. Je to jednoduché. Pokud chcete, vlastní produkty , prosím, posílat zprávy na nás pro detaily a cenovou nabídku. Budeme poskytovat slevy pro velkoobchodní objednávky , prosím, laskavě kontaktujte nás pro cenovou nabídku. Drop-doprava je k dispozici, stejně.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení