Huepar Laser Zelený Paprsek Křížový Laser samonivelační 360 ° s 2 Pluse Režimy+Huepar Zelené Laserové Brýle Příslušenství

2 884.29 Kč 2 019.09 Kč Doručení zdarma

Štítky: 3 360 laser, huepar, laserové úrovni, automatická úroveň, laserové svařování, 4d laser, cross line laser, laser, huepar laser, laserové ukazovátko napájení.

Popis

  • Hmotnost Položky: 798 g
  • Vlnová délka: 510nm
  • Původ: KN(Původu)
  • Provozní Teplota Rozsah: -10 stupňů až 50 stupňů
  • Přesnost: +-3mm/10m
  • Režim Měření: 5 řádků
  • Laser Třídy: Třída 2
  • Jméno: Huepar Green Cross Line Laser Úrovně
  • Typ Laseru: liniový laser
  • Laserový Paprsek Barvy: zelená
  • Typ: Vertikální A Horizontální Lasery
  • Model Měření: 5 řádků
  • Materiál: ABS
  • Značka: huepar
  • Číslo Modelu: 901CG+GL01G
  • Velikost: 8.5x10 cm(3.4"x3.8")
  • Rozšířil Pokrytí: H 360 Stupňů/ V 130 Stupňů
  • barva: Zelená+Černá

Huepar Laser Zelený Paprsek Křížový Laser samonivelační 360 ° s 2 Pluse Režimy+Huepar Zelené Laserové Brýle Příslušenství

Specifikace:

901CG Laser:

Třída laseru: Třída 2 (IEC/EN60825-1/2014), výstupní výkon Přesnost Nivelace: ±3 mm/10m

Horizontální/Vertikální Přesnost: ±3 mm/10m

Vyrovnání/Rozsah Kompenzace: 4°±1°

Pracovní Vzdálenost (Linka): 45m(100 LUX), až do 60m s laserovým reveiver

Provozní Doba: 4~6 hodin s všechny laserové paprsky na

Šíření Pokrytí: H360°/ V130°

Napájení: 4×AA , >1500mA

IP Rating: IP54, vodotěsný, prachotěsný a nárazuvzdorný, spolehlivé a těžké.

Provozní Teplota Rozsah: 14℉- 122℉(-10℃-+50℃)

Skladovací Teplota: -4℉- 158℉(-20℃-+70℃)

Velikost: 8.5x10 cm(3,4"x3.8")

Upozornění:

Vyhněte se přímému působení laserového paprsku do očí.

GL01G Laserové Brýle:

Jméno: Huepar Nastavitelný Zelené Laserové Brýle

Úroveň: Bezpečnostní Barva: Zelená Hmotnost: 120g

Platí Pro: Zelený Paprsek Křížový/Rotační Lasery

Funkce: Laserové Příslušenství / Oči Ochranné Brýle Brýle

Vhodné Pro: Malování A Zdobení, / Elektrické / Instalatérské Práce / Obrábění Kovů / Obklady .

Brýle Velikost: 15x15.2x5.3cm

Velikost balení: 8x17.5x6.5cm

Vezměte prosím na vědomí:

Laserové brýle bude poskytovat vylepšení laserového paprsku za jasných světelných podmínek, ale nejsou určeny pro ochranu před laserovým paprskem.Je vhodné, aby se zabránilo přímému vystavení očí do laserového paprsku.

Položky v Balíčku:

1 X Huepar 901CG laser ( Ne včetně baterie )

1 X Magnetická otočná Základna

1 X Laserový cíl

1 X Látkové pouzdro

1 X anglický Uživatelská Příručka

1 x Huepar Zelené Laserové Brýle

1 x pevné Ochranné Pouzdro

901CG Laser:

Dva režimy použití

➤Samonivelační režim:

Odemknout kyvadlo, samonivelační režim je povolen.Laserový paprsek začne blikat nepřetržitě na 2Hz, kdy nástroj je mimo samonivelační rozsah (4°±1°).

➤Manuální režim:

Zámek kyvadla, můžete (použít stativ nebo jiný držák )místo laserového přístroje v různých úhlech, aby projekt non-úrovni rovné laserové linie.Lomítka lze promítat.Laserový paprsek začne blikat každých 3-5 sekund, aby vám připomněl, že to není samonivelační.

Tři linie přepínání funkce

➤Tři druhy okruh spínací funkce:

Pokaždé, když tlačítko napájení je stisknuto jednou, laser nástroj projektů, vodorovné čáry, svislé čáry, a přes řádky v pořadí.

360° pokrytí horizontální linie a 130° vertikální linii (H360°/V130°)

➤ Pulzní Režim:

●Odemknout kyvadlo, stiskněte tlačítko napájení a podržte je (asi 5 sekund) pro zapnutí pulzní režim, pak zase na červenou.

●Při venkovní práci je nutné (přijímač musí být zakoupeny samostatně, laserový přijímač LR510 může přijímat impulsy.

●Přijímač frekvence je 10 khz a Huepar značka je nejlepší párování.

Jak zapnutí: krátce stiskněte tlačítko napájení nebo posuňte zamykací přepínač pro zapnutí laserového přístroje.

Jak přepnout řádek : Po zapnutí, krátce stiskněte vypínač jednou za čas,laser nástroj bude projekt vodorovná čára,svislá čára a kříž řádek v pořadí.

Jak se obrátit na pulzní režim: Po zapnutí napájení,dlouhé stiskněte vypínač,když modré světlo je na,pulzní režim je na.

Jak power OFF: Zámek kyvadla před krátkým stiskem tlačítka napájení zapněte laserový nástroj.

Různé druhy způsob upevnění:

●Silné Magnetické L držák s triop vlákno může přikládá laseru do libovolné oceli, snadno, otočil o 180 stupňů, jak se vám líbí.

●To může také přijímá standardní stativový šroub, aby udělat nastavení výšky.

Vlastnosti: NOVÁ ZELENÁ DIODOVÁ TECHNOLOGIE - přijmout pokročilé technologie, vyrobené v Německu, které je nejlepší zelené laserové jednotky na slovo v současné době; Zelený laser je 2 krát jasnější než červený laser se stejným světelným zdrojem.Když v zataženo a intenzita světla je 14000lux prostředí, Huepar 901CG viditelnost je 50ft. 360 STUPŇŮ HORIZONTÁLNÍ a PODTRŽENO: S jeho ultra světlé 360-stupeň horizontální zelené paprsky na 901CG Laser poskytuje všechny-kolem vyrovnání pokrytí s a přesností ±1/9 palce na 33 metrů a maximální pracovní dosah 150 metrů, což umožňuje pracovat v různých částech velké místnosti současně.Všechny, které vám umožní udělat 360 Stupňů kolem úrovně přenosu, olovnice přenos a náměstí práce, vnitřní a venkovní, všechny snadno na dosah.MULTIFUNKČNÍ REŽIMY: ovládání Jedním tlačítkem je mnohem jednodušší projektu řádek(y), a to buď všechny najednou, nebo samostatně, kdykoli je potřeba (cross line, vertikální a 360-stupeň pokrytí horizontální).Stiskněte a podržte horní tlačítko na 2 sekundy pro aktivaci "SVAHU" režimu, který umožňuje, aby projekt rovné čáry v libovolné polohy nebo úhlu.PULZNÍ REŽIMY: Plný úvazek pulzní režim přijde vhod standardně s optimální pracovní cyklus poměr modulovaný především pro vnitřní použití, kdy nástroj je napájen na poprvé.Můžete snadno bodové laserové paprsky, aniž by si všiml alespoň laserového paprsku(s) ztrátový výkon přispívá k jasu/viditelnost.ROBUSTNÍ A UŽIVATELSKY PŘÍVĚTIVÉ DESIGNY: 901CG Laser je dobře navržen s gumovou nad lištou, ucpávky a těsnicí kroužky ve svém bydlení pochlubit své nejlepší ve své třídě, spolehlivost a trvanlivost vysoká IP54 a je schopna udržet rovný řádek šest-strana-1-metr-z-zem kapky bez ztráty funkčnosti a přesnosti.

GL01G Laserové Brýle:

Vlastnosti: Zelené čočky - Pomohou snadno vidět zelené laserové čáry nebo zelené laserové tečky při práci na dlouhé vzdálenosti až 25 m a v nepříznivém jasných světelných podmínek.Nastavitelný rám - délka ramen je nastavitelný na 4 druhy,(3.6 - 4.5 inch/9 - 11.4 cm).Straně a nosu kousky přizpůsobit, aby vám dokonale padnou bez uklouznutí, podle velikosti vaší hlavy si vybrat délku, pohodlné nošení.Odolná konstrukce - měkké plast je ultra-lehký, pouze 0,6 oz/18 g, žádný tlak pro dlouhou dobu nošení a zajišťuje maximální pohodlí.Dostatečně velká, aby nosit přes běžné brýle.Zlepšit výkon - Huepar GL01G je navržen tak, aby být použity s Levelsure a Huepar série výrobků, ale může být použit pro zvýšení viditelnosti nějaké zelené světlo na trhu.Ideální pro rozeznat souladu s cílovou desku.Brýle chain - Podívaná hlavy bezpečnostní popruh kabel držák udržuje vaše bezpečné brýle kolem krku, který umožňuje to na být zavěšeny na hrudi, nebo odpočinku na vrcholu vaší hlavy.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení