Ženy Sexy Transparentní Duté Net Overbust Pasu Školení Korzet Slim šněrovací Korzety, Korzety spodní Prádlo Top Plus Velikosti S-6XL

368.05 Kč Doručení zdarma

Štítky: korzet pasu, tie korzety, korzet bílý, korzet, tělo 6xl, spodní prádlo, trenér pasu, korzet ženy, muži korzety, korzety žebra, korzet.

Popis

  • Číslo Modelu: 7089&7087
  • Dekorace: Vydlabat
  • Materiál: Polyester Směsi
  • Sexuálně Sugestivní: No
  • Styl: Sexy
  • Vzor Typu: Solidní
  • Původ: KN(Původu)
  • Jméno: Průhledné Sexy Hollow Net Overbust Korzet
  • Obscénní Obrázek: No
  • Typ Položky: Bustiers & Korzety
  • Velikost: S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL
  • barva: černá,bílá
  • Složení Materiálu: Polyester
  • Značka: AOLAIYAOQU
  • Pohlaví: ŽENY

Dámské Průhledné Sexy Hollow Net Overbust Pasu Školení Korzet Krajky Slim Korzety Korzety spodní Prádlo Top Černá/Bílá Plus Velikosti S-2XL

Popis

* Název: Ženy Průhledné Sexy Hollow Net Overbust Korzet

* Barva: Černá,Bílá

* Styl: Vintage Overbust Korzet

* Materiál: Polyester & Spandex

- Ideální korzet šaty pro Halloween,Burleskní Představení, Vánoční, Šaty Až na noci ven, Clubwear, Maškarní, Kostýmy.

Obsah Balení

1x Sexy Korzet Top + 1x G-string

Velikost Grafu

Pozornost Prosím

1. Prosím, přečtěte si naše velikost grafu pečlivě, které mohou být odlišné od ostatní oblečení a místním velikost grafu. Pokud si nejste jisti, jakou velikost potřebujete, prosím kontaktujte nás.

2. Korzety jsou velikosti do pasu velikost, tak prosím vyberte si korzet podle vašeho pasu, ne vaše poprsí. Řetězec na zadní straně je nastavitelná, zkuste prosím nastavit, aby to bylo více vhodné pro vaše tělo.

3. Pokud je váš pas měření je mezi dvě velikosti, prosím, vyberte menší velikost.

4. Tam je 2-3% rozdíl podle manuálu měření.

5. Vezměte prosím na vědomí, že nepatrný barevný rozdíl by měl být přijatelný v důsledku světla a obrazovky.

6. Prosím, ruční mytí pouze, nechat korzet pomocí více déle.

7. Prosím, ujistěte se, že vaše objednávka informace znovu dříve, než si místo objednávky.

K Dispozici Více Barev

Vrací & Náhrady

1. Všechny položky jsou kontrolovány na kvalitu, kontrolu před odesláním.

2. Prosím, kontaktujte nás za prvé, pokud nejste spokojeni se svým nákupem, budeme řešit to co nejdříve.

3. Pokud jste obdrželi vadné položky, prosím, vrátit to do 7 dnů od data, kdy jste obdrželi položky.Prosím, kontaktujte nás před návratem.

4. Kupující je odpovědný za všechny vrátit poplatky za dopravu. Nabídneme náhradu z ceny zboží poté, co obdržíme vadné položky.

5. Všechny vrácené zboží musí být v původním obalu a musíte nám poskytnout přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

Shippment

1. Objednávka bude odeslána do 2-3 pracovních dnů po zaplacení je vymazána.My jen loď na potvrzené objednávce adresu. Vaše objednávka adresa musí odpovídat vaší Dodací adresu.

2. Služba tranzitní čas je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

3. Jsme tak rádi, že jste nás kontaktovat, pokud máte nějaké otázky o dopravě. Budeme řešit to pro vás a obraťte se na Logistických Třetích Stran. Takže, prosím, dejte nám vědět vaše myšlenky a otázky. Na různých místech mají různé způsoby, logistiky a logistických času tam jsou různé, prosím, klikněte na Doprava A Platba, a vybrat si regiony a potom, výhled logistické informace.

4. Pokud nechcete dostávat vaše položky po 30 dnů, prosím, kontaktujte nás.

5. Upřímně doufáme, že jsme vám poskytne vynikající služby. ^_^

O nás

^_^ Garantujeme vám 100% spokojenost. Jsme pod stát obavy a frustrace můžete mít, a budeme v našich silách vyřešit problémy. Prosím, dejte nám příležitost vyřešit jakýkoliv problém.

^_^ Všechny e-maily budou zodpovězeny do 1 pracovního dne. Pokud nechcete dostávat naše odpověď, prosím, laskavě vadí váš e-mail a my vám odpovíme vám co nejdříve.

^_^ Prosím, kontaktujte nás, pokud nejste spokojeni s položkou po obdržení. Vyřešíme to jednou pro vás.

Zpětná vazba

1. Jsme svědomitý prodejce.Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Chceme navázat dobré obchodní vztahy.

2. Prosím, nechte nám své pozitivní zpětnou vazbou a 5-star rating, pokud jste spokojeni s naší službou. Budeme velmi ocenil. Pokud ne tak docela spokojeni, prosím kontaktujte nás před odjezdem zpětnou vazbu.

3. Zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Velmi si ceníme, že můžete nás okamžitě kontaktovat prostřednictvím Zprávy před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu. Nabízíme pomůže vyřešit váš problém, jak rychle, jak je to možné.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení