10PCS/lot Světlé Zapuštěné LED Stmívatelné Downlight COB 9W 12W 15W 21W LED Bodové světlo dekorace Stropní Svítidlo AC/DC12V

663.16 Kč 630.00 Kč Doručení zdarma

Štítky: úkol světla, led opple, kreativní stropní design, sedět místo, lamparas techo, zlaté místo, led pod, downlight stmívatelné panel, led šroub, tin stropní světla.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • Typ Přepínače: Touch On/Off Vypínač
  • LED produktů styl1: Vhodné pro všechny příležitosti
  • Napětí: 12V
  • Číslo Modelu: LED úsporné stropní downlight
  • Napájení Tolerance: 2%
  • Aplikace: Foyer
  • Záruka: 3 roky
  • Materiál: Hliník
  • LED produktů style2: Snadná instalace Jednoduchá a rychlá
  • Zdroj Světla: Úspory Energie
  • Značka: ajdsscl
  • Je Stmívatelné: Ano
  • Napájecí Zdroj: DC
  • Certifikace: EMC

Budeme požadovat, aby se zákazník potvrzení objednávky do 24 hodin, jakmile je objednávka.Pokud není žádná odpověď, pošleme 12v napájení disku ve výchozím nastavení.Kupující by se neměla použít na 110v/220v napětí.

Funkce:

Model: LED 9-21W stropní downlight

LED Čipy: EPISTAR(Nejlepší čipy v LED na trhu)

Barva: Teplá Bílá (2800 - 3500K); Čistě bílá (4000-4500K), Studená Bílá (5500-6500K)

Vstupní Napětí: AC/DC12V

Svítivost: 9W=480LM 12W=650LM 15W=950LM 21W=1400LM

Vyzařovací Úhel: 45stupňů

velikost:9-12W - 86mm 15-21W-108 mm

LED pracovní teplota: -25°C - +65°C

Hmotnost: 200g(světlo+řidič)

Dlouhá životnost dosahuje 50,000 hodin

Vynikající světelná účinnost

Schváleno:CE/RoHS/UL

2 let zdarma náhradní

Obsah Balení:

10ks stropní downlight

10ks led driver

Drahý Příteli,kvalita pro LED produkt je velmi důležité,v porovnání s jinými obchodě pečlivě o kvalitě v detailu,jako je například odvod tepla,LED čipy,tak, že žádné problémy ve vaší budoucí podnikání.některé výrobky nemohou vědět, kvalita po použití pouze 2-3 měsíce,ale po tomto období,rychle lumen odpisy,světlo

blikání,koroze,lehké místě, a tak dále.Neříkej, že cena je dražší než v jiných obchodech,vy koupit nejlepší kvalita produkty,lze použít pro několik let,ale koupit špatná kvalita výrobků,pouze několik měsíců a přinese vám více problémů a přijít o peníze v vaše podnikání a budoucnost.

Jsme Golden Ocean byly trval na tom, nabízí nejlepší kvalitu výrobků pro naše zákazníky,jsme se věnovali v té nejlepší kvalitě produktů celého trhu a na celém světě.

Platební podmínky: 1. Můžeme přijmout, T T a western,nejlepší způsob je přímé on-line platby, můžete si sami zvolit.Pokud chcete, aby ostatní platební podmínky, dejte nám prosím vědět, než když si objednáte. 2. Plná platba musí být provedena do 7 dnů po objednávce, nebo bude objednávka neplatnou nebo zrušena systému. 3. Ujistěte se, že jste dokončili všechny podrobné informace, jako je kontaktní osoba, adresa, psč a telefonní číslo při vyplňování svého kupce informace.Dodací podmínky: Poznámka: DHL/UPS/FedEx Express obvykle trvá asi 3-5 pracovních dnů na místo určení, A to je asi 5-8 pracovních dnů od EMS nebo TNT.Hong kong post Air Mail a Hong Kong post Air Pozemku trvá 7 až 30 dní, aby loď po celém světě. 1. Budeme posílat zboží do 3 pracovních dnů po úplném zaplacení byla potvrzena.Pokud platba není k dispozici, vaše objednávka bude automaticky uzavřen. 2. Kupující jsou zodpovědní za veškeré pojištění, problémy a škody, které způsobil tím, přepravní služby, jako nehody, zpoždění nebo jiné problémy.Kromě toho, kupující by měl být resonsible pro jakékoli daně nebo daně účtované jejich zemi.Vrácení a výměnu podmínky: 1. Všechny výrobky jsou kontrolovány před odesláním, takže pokud nejste spokojeni s nákupem, si můžete vyměňovat položky v jednom týdnu a musíte nás kontaktovat do 24 hodin od obdržení vašeho nákupu. 2. Poštovné a manipulační poplatek je nevratný, a zákazník by měl být odpovědný za všechny poplatky vrácení a reshipping. 3.Všechny vrátit zboží musí být v původním podmínkám, včetně krabice a příslušenství.Man-made vady nejsou zaručené, jako jsou rozbité,poškrábaný a tak dále.FAQ 1. Kupující je brzy potvrzení bude vysoce ocenil po obdržení zboží. 2. Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj , upřímně zveme vás nechám pozitivní zpětnou vazbu, jsou spokojeni s našimi produktů a služeb.To bude jen trvat 1 minutu,ale to 1 minutu má velmi zásadní význam pro nás. 3. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální feedack.Budeme pracovat budete řešit nějaké problémy, Díky za pochopení!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (2 votes)

5
Pupsenok99 2020-10-23

Delivery to Ufa in three weeks, very quickly. Got in the store Pyaterochka. Everything works fine for now, we'll keep looking. I bought it for work. Thank you, if everything will be OK still buy. Thank you.

5
Reyesthomaslesley 2020-08-24

la description du produit était précise

Přidat recenzi

Hodnocení