S0060 LESK ZLATA WW II 2 SOVĚTSKÉM SVAZU CCCP RUSKÉ ŠATY, NŮŽ, MEČ 15.8" MODRÁ

595.29 Kč Doručení zdarma

Štítky: cs, rengoku meč, audi tlačítko, pěna katana, obi wan kenobiho meč, samurajský meč hračka, led meč, dětské kuše, meče zlaté, broadsword.

Popis

  • Funkce: odlitek
  • Materiál: Kovové
  • Věkové Rozmezí: Dospělí
  • Číslo Modelu: S0060
  • Rozměry: 46X14X4CM
  • Varování: Správné Použití
  • Pohlaví: Unisex
  • Design: Meč, Zbraň Kategorie

Miniaturní ruská dýka, 40.0 cm dlouhé, 0,32 kg netto, 0.47 kg s balíčkem, zbrusu nová replika, špičaté, unsharpened; čepel z Nerezové oceli, úžasné květinové rytiny na obou stranách s ruskými písmeny "3ABbPY N BbPHOCTb", 22 cm dlouhý, 2,4 cm široký, 2.0 mm, zlatý drát, zabalené černé kovové rukojeti 11cm dlouhé s leskem zlata stráž intricatelly ryté detaily, modrá cateye míč ozdobený a znak hlavice; Černé kožené zabalené kovová pochva s leskem zlaté kování a pás závěs; Důrazně doporučujeme koupit jednu položku(y) s méně nebo podobné rozměry (velikost), protože přepravní náklady pro dvě položky jsou téměř stejné jako pro jeden; Pl lehkostí, kontaktujte nás a přečtěte si následující pokyny předtím, než nákup.

O Nás

My, Asiatique Obchod, prodávat tisíce kvalitní meče, dýky, tyče zbraně, sekery, bojová umění, stojany, držáky, brnění a vojenských modelů, za velmi příznivou cenu. Kromě toho vám pomůžeme najít a udělat, co hledáte.

Doprava a Platba

Naše výrobky jsou dodávány po celém světě tím, EMS z Číny, ale většinou DHL z Kanady, na základě rychlost dodání a našich skladových zásob. Sledovací číslo bude přidán a aktivován, když pozemek je dodáno do 1-3 dnů po zaplacení je vymazána. Normálně balíků zasílaných do USA, Kanady, Austrálie a Západní Evropy trvat 2-5 pracovních dní pro doručení, a 5-12 pracovních dnů k odpočinku.

Dodávka může být odloženo na pár dní kvůli náhodné celní kontroly, svátky vrchol provoz, špatné počasí, nesprávné adresu, přijímač nepřítomnosti na dodací atd. Budeme prodloužit termín dodání. Dodací stav udržuje aktualizaci v transakci, dokud váš příjem, prosím, buďte trpěliví, a udržet pozor na to.

Poskytněte nám prosím vaše telefonní číslo v případě, že celní odbavení a místní doručení.

Vyrábíme nejnižší prodejní cenu, nebo deklarované hodnoty na faktuře tak, že budete platit méně, nebo dokonce nulové clo na dovoz zboží. Naše cena dopravy zahrnuje skutečné náklady na dopravu, palivový příplatek, pojištění a manipulační poplatky, které nejsou podléhající clu.

Nabízíme dvě části slevy pro kombinovat zásilky. Lodní sleva je automaticky odečtena od EMS v-postavený systém. Pokud jde o ceny sleva pro více položek, prosím, napište nám čísla modelu (naše Sku) a množství, před nákupem, takže můžeme odhadnout nejlepší cenu pro vás. Nenabízíme slevu pro objednávku jednoho kusu kvůli drahé náklady na dopravu.

Kromě Úschovy, také přijímáme Alipay, PayPal, AmazonPayment, kreditní karty, bankovní vklad, bankovní převod a osobní kontrola.

Záruční a Návrat

Garantujeme 100% spokojenost tím, že nabízí vám výměnu nebo vrácení peněz v případě, že zásilka je ztracena, odcizení, poškození způsobené dlouhou a možné hrubý doprava, chytil nebo odmítnout vaše zvyky. Bohužel tyto případy se dějí, ale jen velmi zřídka.

Všechny naše výrobky jsou pečlivě kontrolovány a pevně zabalené před odesláním. Pokud jste obdrželi poškozené nebo vadné položky není, jak je popsáno, prosím, kontaktujte nás s fotografií do 14 dnů od převzetí zboží. Nabízíme zdarma vyměnit nebo plnou náhradu, plus se vrátit, poštovné v některých případech. Jiné návratu položky, jako jsou náhodné nebo špatné rozkazy, úmyslné odmítnutí na doručení atd. jsou dodávány na kupujícího na jeho náklady a musí být v původních podmínek. Jinak bychom mohli nabídnout částečnou náhradu nabíjení doplňování nebo úpravy poplatků. Jako naše pozemky jsou těžké a velké, každý návrat by mohla být velká ztráta pro nás pro oba. Prosím, být rozhodující, když umístíte objednávku. Oceňujeme vaši rychlou platbu. Pozdní platby může spustit do out-of-stock, nebo zrušení vaší objednávky.

Kupující z Brazílie a Mexiko jsou povinné poskytnout nám vaše daňové IDENTIFIKAČNÍ číslo (např. CPF číslo) pro celní odbavení. Kupci z Indie, je třeba zajistit, aby celní s KYC (Know your Celní) dokumentů, nebo vláda recoginzed poznávací, adresy důkaz a Autorizační dopis. Kupující z Ruska Federace, by nám měla poskytnout název vaší společnosti, adresu a telefon pro bezpečné a hladké odbavení. Někdy policie povolení je potřebné k nákupu meče pro některé země. Budeme vás informovat o tom, zda položka je dovoleno vstoupit do vaší země, protože některé země klasifikovat meče jako nebezpečná zbraň. Pokud ne, budeme zrušit a vrátit vaši objednávku zaplatil.

Celní sazba pro meče v Evropských zemích je vyšší. Nejsme zodpovědní za zprostředkování, cla a ostatní dovozní poplatky, ztráty, poškození nebo závažné zpoždění způsobené selháním clearance v důsledku neúplné dokumenty nebo slečna dodání z důvodu vaší nepřítomnosti nebo nesprávné adresy.

Zbraně a Údržbu

Naše meče jsou ručně vyráběné, non-nabroušené i falešné ostří repliky. Všechny vojenské modely jsou miniatury z kovu, plastu nebo dřeva. Používají se pro sběr, dekorace, rekvizity a aktivity, jako je animace, kostým hrát a bojových umění. Pro bezpečnostní účely, nebudeme prodávat funkční nebo skutečná bitva-ready zbraně.

Všechny kovové meče vyžadují odpovědné používání, péče a údržby. Svůj meč by měl být vždy pokryté lehkou vrstvou oleje, aby se zabránilo rzi na čepeli. Běžný olej může být směs šicí stroj olej a vakcíny. Prosím, pravidelně kontrolovat, pokud visí meč a šrouby jsou stále volné na stěnu.

Podmínky

Všechny ceny, materiály a barvy se mohou změnit bez předchozího upozornění. Všechny objednávky musí být předplacené před odesláním.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení