Dlouhý kabel NK prst klip spo2 sensor pro TRITON 9pin pacienta sledovat

486.31 Kč Doručení zdarma

Štítky: mitsubishi l200 triton dvd, mitsubishi l200 triton panel, mitsubishi l200 triton nálepka, mitsubishi l200 triton rack, nellcor spo2, goldway, mindray, drager, prodejce goldway, mitsubishi l200 triton podsvícení.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • Číslo Modelu: ES-LA011-105
  • Materiál: Plastové
  • Funkce: TRITON 9pin
  • Velikost: L=2.5m

Relativní doporučit produkty:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Dlouhý kabel NK prst klip spo2 sensor pro TRITON 9pin pacienta sledovat Připomenutí: když vyberete spo2 senzor, zkontrolujte prosím pečlivě níže bod: 1) je-li konektor je opravdu kompatibilní, aby se vaše paitent monitor,jako 5pin nebo 6pin. 2) pokud tam je jiné spo2 modul pro jeden stejný typ pacienta sledovat, jako je například populární spo2 moudle jako nellcor, massimo, a tak dále. 3)pokud čidlo se používá pro správné lidi, jako pro dospělého či novorozence. 4) pokud máte speciální účely, prosím dejte mi vědět, budeme se snažit nabídnout vám profesionální servies a instrukce. Shenzhen EMS ŽIVOT Technology Co., LTD, jako průkopník a světový top-výzkumník a návrhář SPO2 Senzor, všechny SPO2 senzory s funkcí schopnost nízký perfuzní index (PI detekci, S, zvláštní kvality řízení systému zajistit žádné odstraňování slizovitých látek a off-jarní vady v průběhu dlouhé době Nás ing . Mezitím, více uzavřeno SPO2 Senzor výrobky mohou být vyvinuty na základě pracovního prostředí a fungování požadavky zařízení, které zvýší vaše zařízení více vyznávají - siona l , více charakteristické . Nejvíce charakteristik EMS ŽIVOT jsou připsány na pojmy se zaměřením na profesionální, jednoduché , Snadné a efektivní produkty , které se nám více vynikající v lékařské podal. Funkce:

1. TPU polymer, drát, kůže, vysoká teplotní odolnost, odolné proti korozi, vhodné pro vysoké teploty a alkoholu dezinfekci.

2 . Pevně zhutnění vnější slitiny štít, aby se zabránilo fyziologické signály Od rušivých.

3. Kvalitní LED čip pro zajištění dlouhodobého používání a accuraccy.

3 . Souladu s: ISO EN9919-2005,ISO10993-1,5,10:2003E Větší výběr u různých pacientů a různých částí těla:

1.Dospělý AWT případě, že prst klip

2.Dospělý NK případě, že prst klip

3.Dospělý PANE případě, že prst klip

4.Dospělé silikonové měkké měkké prstu

5.Dětské silikonové měkké prstu

6.Novorozence silikonové měkké prstu

7.Novorozence silikonový obal

8.Dětské prst klip

9.Dospělý ušní klip

10.Dětské ušní klip

11.Y-typ snímače

12.Jednorázový SPO2 sensor pro dospělé,pediatria,novorozence.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení