Přírodní Modrý Blesk Moonstone Korálky Volné Korálky, Třída AAA Kulatý Tvar 4/5/6/7/8/10/12mm 1 z 15"strand

134.84 Kč 114.73 Kč Doručení zdarma

Štítky: moonston, korálek fialový, 135 model, led flash 16, výzdoba feng shui, shikamaru, aaa baterie recharg, náramek, diy kulatý měsíční kámen, měsíční kámen korálky velké.

Popis

  • Materiál: Kámen
  • Značka: NoEnName_Null
  • Vnější Průměr: 4mm
  • Původ: KN(Původu)
  • Číslo Modelu: 4/5/6/7/8/10/12mm
  • Tvar Předmětu: Kulatý Tvar
  • Kovový Typ: NIC
  • Hmotnost Položky: 10/21/35/50/70g

modname=ckeditor

poznámka:

B třída kvality: více černé skvrny

3A Modré Moonstone Korálky:Relativně čisté, ale ne příliš transparentní

5A Modré Moonstone Korálky:Poměrně transparentní a každý korálek bude mít modré

(Na obrázku je jen reprezentativní vzorek.Barva se může velmi mírně, vzhledem k kalibrace barev jednotlivých monitor,Budete dostávat podobné položky.)

Pokud budete trávit nad určitou cenu na Stříbrné Šperky z našeho obchodu, můžete automaticky získat obrovské slevy: Více než US$ 200.00 Získat 5% Z Více než US$ 300.00 Získejte 10% slevu na Více než US$ 500.00 Získat 15% Slevu, Pokud máte zvláštní pokyny pro vaší objednávky, jako dropshipping pokyny a dárek zájmu, prosím, kontaktujte nás a my vám rádi pomůžeme!Pokud máte jakékoliv další otázky o některý z našich produktů, prosím neváhejte a kontaktujte nás.

Platba: 1. Plná platba musí být provedena do 15 dnů od uvedení vaší objednávky. 2. Kupující je odpovědný za veškeré daňové a/nebo daně účtované jejich zemi.

Vážení kupující: 1:Aby částka je nižší než $5., (Lze kombinovat koupit), budeme přes Hong Kong doručení zásilky.Žádné sledovací číslo dotazu (prosím, don ' t věnovat pozornost sledování zákoníku) jsou obvykle trvá 30-55 dní k dosažení vaší zemi (kromě prázdnin) 2: Pořadí výši více než $ 10, budeme přes China post odeslat balíček. (Je sledovací kód pro sledování balíčku)

Doprava: 1) na celém SVĚTĚ POŠTOVNÉ.. (s Výjimkou některých zemí a APO/FPO) 2) S&H nezahrnuje POVINNOSTI, kupující bude odpovědný za jakékoliv místní daně nebo jiné dovozní poplatky. 3) Objednávky zpracovány během 3-7 dnů po ověření platby. 4)My jen loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresy MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 5) SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 6) Pokud jste neobdrželi zásilku do 30 až 60 dnů od zaplacení, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka! 7)můžete sledovat své sledovací číslo, nebo můžete vidět informace o sledování v rámci své orderonline.

Budeme udržovat vysoké standardy kvality 5 HVĚZD a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!Vaše Satisfication a Pozitivní Zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Pokud máte nějaké dotazy,prosím, klesl zdarma, kontaktujte nás před nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit vaše problémy.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení