Magické stolní Hry Na Elspeth na Vítězství Hrát mat tcg ccg karty tabulka myš látkový polštářek playmat

397.67 Kč 353.90 Kč Doručení zdarma

Štítky: karetní hra playmat, mtg, hrát mat hrací karty, karetní hra mat, desková hra playmat, mtg playmat, hrát mat karetní hry, magie playmat, karta playmat, metal gear t tričko.

Popis

  • Velikost Balení: 37CMX5.5CMX5.5CM
  • Materiál: Přírodní Gumy Z Malajsie
  • Hmotnost: 0.35KG
  • Velikost: 60X35CM
  • Značka: Septetoiles
  • Původ: KN(Původu)
  • Tloušťka: 2mm

Magické stolní Hry Na Elspeth pro Win Playmat mat ,stolní myš látkový polštářek playmat kamarády

Velikost: 60X35CM

Tloušťka: 2MM (Nejlepší pro hry)

Materiál: Přírodní Gumy Z Malajsie

Hmotnost: 0,35 KG

Velikost balení: 37CMX5.5CMX5.5CM

POZNÁMKA: Tento playmat může být také použit jako velmi velká podložka pod myš. Na playmat může mít zápach při prvním u otevřete balíček, ale nebojte se, čerstvý ji do vzduchu několik hodin, zápach bude pryč, a u bude líbit tato pěkná playmat ve vaší hře.

Některé fotky jsme dělali předtím:

Shippment:

Zajišťujeme dopravu zdarma do normální China Post,ale budete muset počkat delší čas,můžete jen získat položku v 20-39 dnů;Pokud chcete rychleji shippment ,můžete si vybrat Hongkong Post nebo UPS,budete získat body v 10-25 dnů;Pokud chcete zboží naléhavě,Vyberte DHL,můžeme odeslat položku fantastické DHL express,a můžete získat položku v asi 1 týden čas na většině míst.

Když si objednáte ,prosím, vybrat ten správný způsob dopravy preferujete,budeme posílat zboží do 7 dnů, jakmile je platba dokončena.Nezaručujeme dodání času na všech mezinárodních shippment vzhledem k rozdílu v celní odbavení čas v různých zemích,které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována.

Jsme v našich silách poskytovat dobré služby,Nicméně,jak nepříznivém počasí,čisté vlastní,dovolené, atd důvodu někdy nepředvídatelná zpoždění může nastat.Pokud to bylo více než 35 dní od data platby a to neobdržel,kontaktujte nás okamžitě,budeme pracovat cvičení s přepravní společností a řešit to.

Vrací:

Snažíme se co nejlépe sloužit našim zákazníkům to nejlepší, co můžeme.Když lodní společnosti dodávky zboží,prosím, zkontrolujte, zda je vše v POŘÁDKU předtím, než podepsat své jméno,Pokud položka má nějaké problémy, nebo si jen nelíbí to,budeme refound vás, pokud máte vrátit zboží do 10 dnů od vás dostat položky,Nicméně,kupující by měl ujistěte se, že položka se vrátil jsou v jejich původních podmínek.Pokud položky jsou poškozené nebo ztráty, a my se nechceme dát kupující plnou refound.Kupující by měl zkusit podat stížnost s logistické společnosti na náhradu nákladů, škody nebo ztráty.Budeme sdílet poštovné s kupujícím půl na půl za vrácení položky.

ZPĚTNÁ vazba:

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.(PROSÍM, nenechte nás nechává 1,2,3 nebo 4-hvězdičkový Podrobné Prodávající Hodnocení, protože jsou rovná negativní zpětnou vazbu.Pouze 5-Podrobné Prodávající Hodnocení jsou vítány.)Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb,prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení