Žádný Mrtvý Pixel 4.7" Pro iPhone 6S LCD Displej s Touch Screen Digitizer Náhradní Shromáždění

402.31 Kč 362.08 Kč Doručení zdarma

Štítky: monaki sprchové hlavice, motocykl trička, mondial relay torcy, instalatéři chelsea al, make-up na nehty kartáče, ms excel dashboards, základní desky notebooku, ncr silver registrovat, matrace matrace.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • Kompatibilní iPhone Model: iPhone 7
  • Typ: LCD a Touch Screen Digitizer
  • Displej: > 3"
  • Číslo Modelu: pro iphone 6S
  • Rozlišení Displeje: 1334x750
  • LCD Kit: Ano
  • Dotkněte Typ Obrazovky: Kapacitní Displej
  • Značka: PYX
  • Model: Pro iphone 6S lcd s dotykovou
  • Model 2: Pro iphone 7 s dotykovou lcd
  • Kompatibilní Značka: Apple iPhone

Poznámky:

1) Jakmile se dostanete na LCD, prosím otestovat před instalace . Pokud chcete změnit nový LCD sami,můžete nás kontaktovat. Budeme vyprávět váš krok. Ale LCD je Křehké a snadno zlomený nebo práci unproperly instalací chyby. Pokud nejste dobří při výměně LCD, udělejte to prosím tím, že profesionální osoba nebo opravna. Nejsme odpovědni za jakékoliv instalace chyby.

2) Prosím, řekněte mi, co barvu, kterou potřebujete ve vaší objednávce, Tak, že můžeme loď na vás, to je velmi důležité !!! Například, můžete mi zanechat vzkaz " 2 Bílé, 3 Černé "

3) Pokud budete potřebovat hodně z LCD obrazovky, vítáni se zeptat.

4) Co cena, kterou jsme měli napsat na Fakturu za Deklarovanou Celní Hodnotu , budeme dělat jako váš požadavek (pokud nechcete nám říct, hodnotu, kterou chcete,budeme psát hodnotu jako naše zkušenosti), ale nejsme zodpovědní za žádné problémy ve vaší zemi celní

5) Jakmile zásilka dorazila, ZKONTROLUJTE prosím, zda produktů v DOBRÉM stavu . Pokud je jakékoliv poškození balíku, pls udělat, přijmout balíček a zpětnou vazbu k nám.

Žádný Mrtvý Pixel 4.7" Pro iPhone 6S LCD Displej s Touch Screen Digitizer Náhradní Shromáždění

Popis Produktů:

1. Všechny naše lcd jsou testovány před poštovné a 100% pracovní

2. To může oprava/výměna staré,rozbité,craked,poškozené,vadné lcd obrazovky, to bude také léčit:problémy se zobrazením,mrtvé pixely,popraskané lcd

3. Udělej si svůj přístroj jedinečné

4. Čisté a bezpečné balení

Produkty show:

Přepravní Podmínky:

Budeme schopni dostat je dodáno prostřednictvím DHL, UPS, FEDEX, EMS, Thecomplication.cz Standardní Lodní dopravy na vaší volbě. Nebo vám můžeme nabídnout nejekonomičtější a nejbezpečnější způsob dopravy. Naším cílem je, aby se vaše cílem dostat vás nejlepší způsob, jak se vám líbí.

* DHL,UPS a Fedex obvykle trvá 7-10 dní, aby se dostanete.

* EMS obvykle dosáhnout v 10-15 dnů.

* Wuyou letecky obvykle dosáhne po celém světě v 15-30 dní

Nemůžeme doručit do P. O Box a nemůžeme splnit bez vaší kontaktní telefonní číslo. Ujistěte se, že telefon a adresu, kterou jste levé straně je právo, my ' ll jen dodat na adresu, kterou opustil v Thecomplication.cz systému.

Záruka & Návrat Politiky:

1. Každý výrobky budou testovány před dodávkou, pomocí speciálních nástrojů nebo hlavní desky k zajištění práce.

2. Všechny produkty ,3 měsíce záruka ,100% zbrusu nový a přísně testovány před shipemt,Prosím, informujte nás DO 3 DNŮ po obdržení zásilky, pokud jste spokojeni s produkty (Skutečný obraz a jiné důkazy musí být uvedeny),pak nabízíme výměnu /náhradu, pokud produkty nejsou, jak je popsáno.

3. Pokud položka je vaše prossession více než 7 dní ,to je považováno za použité /second-hand ,my vám Pouze nabídnout náhradní služby poté, co jsme si svůj vrácení položky .

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Rahul H Mehta 2020-10-30

ok

Přidat recenzi

Hodnocení