Spínač Pro gamepad Bezdrátový Bluetooth Gamepad HD Vibrací Animal Crossing NFC Pro Nintend Spínač Pro Joystick PC Steam Hry

1 159.20 Kč 753.57 Kč Doručení zdarma

Štítky: zvíře cross amiibo karty, v úmyslu přepínat, pozadí pro narozeniny, večírek, nintendo spínač controlers, joystick, de joystick, radost con nintendo spínač, Ovládání, bluetooth audio control switch, ovládání pc.

Popis

  • Funkce 2: HD Vibrací
  • Typ: Gamepady
  • Značka: ONETOMAX
  • Číslo Modelu: Spínač Pro Controller
  • Nintendo Model: NINTENDO SPÍNAČ
  • SKU: I0537
  • Balíček: Ano
  • Certifikace: NIC
  • Funkce: s screen capture funkce a funkce vibrace
  • Původ: KN(Původu)
  • Kompatibilní Značka/Model: Nintendo
  • Typ Rozhraní: Bluetooth

Prodejní místa: *Nový upgrade s podporou funkce NFC *HD Vibrace *Bluetooth připojení *Kompletní funkce: s screen capture funkce a funkce vibrace, Jak propojit zařízení? 1, hostitele nastavení 1) připojení Bluetooth řadič hostitele Správce Připojení (Bluetooth) možnost je, nebo Režim Letadlo je vypnutý; 2 )Vyberte Řadiče->Změnit Úchop/, Aby na hlavní stránce, aby hostitel vyhledávání Bluetooth zařízení stav. (Tato operace není nutná pro zadní připojení) 3 )Poznámka: Pokud hostitel je obtížné spárovat s rukojetí, je možné, že hostitel má příliš mnoho zařízení Bluetooth připojeny, budete muset ručně vymazat informace o rozhraní Bluetooth (Nastavení Systému->Regulátory a Čidla->Odpojit Regulátory); 2, rukojeti párování hostitele, Když rukojeti je vypnutá, stiskněte a podržte na malé tlačítko vedle USB TYPU a pro 3 sekund zadejte kód stavu. 4 Led diody jsou ve stavu rychle baterku. Kanál indikátor odpovídající úspěšné připojení je vždy na. Automaticky spí, když tam je žádná synchronizace do 1 minuty. Pokud Bluetooth připojení úspěšné, odpovídající kanál kontrolka LED je vždy zapnutá (Vypínač hostitele úkol) 3, rukojeť zpět na hostitele, Když rukojeti je vypnutá, stiskněte libovolnou klávesu pro probuzení zvládnout. Poté, co byl probudil, to bude automaticky připojit k hostiteli, který je spárován s ním. Pokud je připojení neúspěšné, v 6 sekund, bude automaticky spát. Po rukojeť je úspěšně připojen, rukojeti nepracuje, přejde do režimu spánku podle hostitelského systému spánku nastavení, hostitel je obrazovka zavřená, a rukojeť automatické spí. 4, nízké napětí alarm, Pokud napětí lithiové baterie je nižší než 3.55 V±0,1 V, proud kanálu bliká rychle a napětí je nízké; Pokud lithiová napětí baterie je nižší než 3,45 V ± 0,1 V, bude automaticky spát; 5, rukojeť Klíč test Test: Nastavení Systému->Regulátory a Čidla->Test Vstupní Zařízení test 3D: Nastavení Systému->Regulátory a Čidla->Kalibrovat Ovládání Hole 6, RESET test Stiskněte malé tlačítko vedle USB TYPU a zavřít rukojeti; 7, využití vzdálenost bezbariérový provoz je asi 8-10 metrů.

Skutečný výstřel

růžová

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (2 votes)

5
Gardnerjohn2 2021-02-10

I haven't tried ammibos because I don't own any, but the controller feels great, Bluetooth and one button wake up work fine. connected just like a real pro controller, which makes me wonder if this is a refurbished one in a new shell. either way it works great. shows black on the controller select, but with Joy-Con Toolkit (search online) you can change the controller icon to pink so it shows on the switch. so far controller works wonderfully.

5
Vladimir 0909 2021-01-21

Fast and product itself without scratches and comfort. Vibration, and wake up function, and cheap invisible.

Přidat recenzi

Hodnocení