Univerzální Car Cup Držák Telefonu Smartphone Držák do Auta Gooseneck Držák na Mobilní telefony, příslušenství

331.36 Kč 248.46 Kč Doručení zdarma

Štítky: ipad pro gooseneck držák, flexibilní gooseneck držák, car cup telefonu, car cup mount, držák gopro husí krk, držák telefonu, auto držák telefonu, husí krk tv mount, husí krk univerzální držák, auto držák držák telefonu.

Popis

  • Kompatibilní Značka: Univerzální
  • Číslo Modelu: H09+C81
  • Typ: držák do auta
  • Funkce: Žádné Funkce
  • Nabíječka: No
  • Původ: KN(Původu)
  • Název Položky: Cup Telefon Držák
  • Značka: DuDa
  • Má Reproduktor: No

Car Cup Držák Telefonu - základnu lze nastavit od Min. 2. 3" pro Max. 3. 3", se hodí většina standardních auto držák, není potřeba další nářadí. S jedním-tlačítko uvolněte zakřivené rameno a roztažitelné nohy, nechat si můžete vychutnat bezpečné a nejlepší pozorovací úhel . Nemusíte připojovat nic na palubce nebo okno, prostě ho dát do auta a držák na fix. JEDEN RYCHLÝ UVOLŇOVACÍ TLAČÍTKO -Stiskněte tlačítko na níže z auta, držák do auta, aby snímek otevřít a pak vzít ven mobilní telefon. Stiskněte ruce na obou stranách pro upnutí mobilního telefonu znovu, jednoduché ovládání. Jeden aretační páčkou pro instalaci a odstraňování držák do auta. S jedním-tlačítko uvolněte zakřivené rameno a výsuvnou nohou, všechny s měkké silikonové podložky. Nechte svůj telefon bez škrábnutí. Nikdy Shake & Stabilní Verze - Tuto nový car cup držák telefonu je vyroben s nastavitelnou těžké základny a silný krk, který zastaví jakékoliv otřesy. Flexibilní otočná koule pro 360° rotaci a kloubovým ramenem pro 270° snadný pohyb dále zvýšit váš pohled na telefon. To zajišťuje bezpečné jízdy, zda mluvíte, navigaci, poslech hudby nebo nabíjení. Univerzální Držák na Mobilní Telefon - Lze Prodloužit na 12. 6" Délka, můžete nastavit různé velikosti, aby se vešly vaše různé držáky na auto, kamion, RV, loď, golfový vozík, atd í s mobilní telefony a zařízení mezi 2-4. 0 palců šířka (maximální Podpora 0. 99" tloušťka zařízení ). Fit iPhone 11 Pro/11 Pro Max/11/XR/XS Max/XS/X/8/8 a/7/7 Plus, Samsung Galaxy S10/S10 Plus/S9/S8 Edge/Poznámka 9, LG, Google, Sony, Huawei telefony, GPS zařízení a Další. Pohon Nyní Text Později-Bezpečnost na prvním místě! Držte ruce na volantu a oči na silnici, zatímco pohodlně pomocí telefonu GPS navigaci a hands-free funkcí. Budete stojí za to vyzkoušet, pokud máte auto. To je nejvíce uklidňující volbou dát to jako dárek pro někoho na kom ti záleží.

modname=ckeditor

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3 out of 5 (1 votes)

3
Saimafaruqi 2020-09-13

Product very delicate, once שהכנסתי it for in-car, וסובבתי off the bottom to lock it, one מהפלסטיקים is broken. Very מאכזב

Přidat recenzi

Hodnocení