Velosa LK carbon láhev klec, full carbon bike láhev s vodou klec, držák na láhev,hmotnost pouze 20g

298.86 Kč 283.83 Kč Doručení zdarma

Štítky: bike carbon držák, kolo klec, bike klece carbon, držák uhlíku, cage mtb, carbon buben, láhev klec carbon bílá, kolo láhev mount, láhev klec držák, kolo buben.

Popis

  • Značka: velosa
  • Hmotnost (g): 20
  • Číslo Modelu: Velosa LK

Detailní Obrázky

Zásilka

Objednávky zpracovány včas po ověření platby. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy možná déle, než je obvyklé v průběhu prázdnin. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

Nejsme odpovědni za produktů, zabaven vaše místní zvyky. Nemůžeme ovládat jakoukoliv možnost nebo právo, které celní drží. Pokud vaše celní držet vaše produkty a nevydávat zpět k vám z jakéhokoli důvodu, pravidlo nebo politiky, nebudeme vrácení peněz, a není zodpovědný za takové věci.

Po-prodej služby & Zpětná vazba

Poté, co obdržíte položky, pokud máte nějaké

Nabízíme 7/24 služby. Prosím, neváhejte nás kontaktovat, pokud máte nějaké otázky.

Váš dotaz se bude odpověděl ve 12 hodin.

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!

Zpětná vazba je pro nás velmi důležité.

Pokud se vám líbí tento produkt , prosím, nechte 5-hvězdičkový pozitivní pro nás, budeme se snažit v našich silách, aby dodávat vysoce kvalitní produkty.

Pokud se vám nelíbí produkt, nebo tam jsou nějaké problémy s produktem, prosím, kontaktujte nás e-mailem nebo obchodní manager, nebo zprávu v Thecomplication.cz PŘED odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu, Budeme jednat s vámi vyřešit všechny problémy co nejdříve.

Přejete si mít skvělý zážitek z nakupování zde!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení