Nordic Vícevrstvé Skladování Zásobník Golden Žehlička Kožené Skladování Držák Telefonu Klíč Kosmetické Organizátor Desktop Rack Koupelna

398.78 Kč 338.87 Kč Doručení zdarma

Štítky: skládací kosmetické rack, držák klíč zdi, medic držák na klíče, stůl na oblečení, železné skladovací patro, barvy na oblečení organizátor, dekor zásobníku, dubaj telefon, vana zásobníku, zlatý podnos.

Popis

  • Typ Instalace: Typ Podlahy
  • Použitelný Prostor: Obývací Pokoj
  • Funkce: Eco-Friendly
  • Číslo Modelu: Desktop Storage rack
  • Použití: Drobnosti
  • Velikost: M
  • Materiál: Další
  • Ne. Úrovní: Čtyři Vrstvy
  • Klasifikace: Skládací Stojan

Body:

1、ze železa, kůže, odolné v použití,vzhled, design je krásný

2、Moderní Jemné Šperky Zásobník: svěží a tradiční šperky zásobníku, který ukládá vaše šperky v elegantním způsobem, zatímco jejich umístění na displeji. Ideální pro ukládání náušnice, prsteny, náramky

3、celkový tvar je jednoduchý, atmosférický a román, s důrazem na neformální atmosféru.

4、Široce používán pro jídelní stůl, kuchyň, koupelna marnost, desce a na dalších místech.

5、Nejlepší Dárek: krásný dárek pro domácí výzdobu. Praktická, dekorativní, vintage styl, úložného vaku, který lze nosit s vaší osobní oblečení nebo rám postele. Vhodné na Valentýna, Výročí, Narozeniny, Vánoce nebo Den matek.

Specifikace:

Název: Luxusní Žehlička Key Rack

Materiál: Železo+Kůže

Styl: Nordic lehký luxusní styl

Normy: velké, malé

Velikost: jak je znázorněno na obrázku

Balení Seznam:

1*Skladovací Stojan

Poznámka:

1.V důsledku světla a obrazovky rozdíl, položka barva může mírně lišit od obrázků.

2.Velikost produktu se měří ručně, některé velikosti tolerance může být spuštěna.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací address4. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.5. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 60 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!6. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

1. 1 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). 2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení