Fu Ling Orgainc Fu Ling Poria Cocos Čína Kořen Čínské Bylinné

514.83 Kč 468.41 Kč Doručení zdarma

Štítky: mast pokožku, monster hunter pvc, kořen anděliky, velký plyšový medvěd 200, vana mat, fu lu, salajeet, paprika sladká, biloba, rostlina kořen.

Popis

  • Množství: 1 Sáček
  • Typ: třpytky
  • Číslo Modelu: VGBN64
  • NET WT: 250g/500g/1000g
  • Použití: Tělo
  • Složka: Poriae Kokosové

Popis:

Názvem Fu Ling, také známý jako Poria cocos, hoelen, tuckahoe, Čína kořen, fu shen, matsuhodo.Fu ling pochází z Poria cocos houby, našel v Polyporaceae rodiny.Tyto houby se často kolonizovat věci, jako kmeny stromů a kořeny, s velkou podhoubí skrytá pod povrchem, zatímco plodnice houby jsou viditelné pro hub lovce.Fu ling se stane, aby prospěch země kolem borovice, a to je vyhledávána jako Evropské lanýže.Část houby, která se používá je sklerocium, tvrzené kompaktní část mycelia, který ukládá energii pro houby.To jsou shromažďovány v období mezi červencem a září.Na poria s načervenalým vnitřní straně povrchní vrstva se nazývá červené poria a poria s bílou vnitřní straně povrchní vrstva se nazývá bílé poria.Fu ling je bylinný lék, který se používá v praxi Tradiční Čínské Medicíny (TCM).Získává se z houby, která se vyskytuje hojně po celém světě.Mnoho kultur, včetně Nativní Američané používali fu ling k léčbě různých zdravotních problémů.Mnozí Čínští bylinkáři a trhy nesou fu ling v různých formách, a to je také zahrnuta v počtu pleťové krémy, které jsou navrženy tak, aby podporovaly obecné zdraví.Sklizeň fu ling, není doporučeno, pokud nejste velmi dobře obeznámeni s houbami.

Houba je sladká a bez chuti v chuti, neutrální v majetku, působící na srdce, sleziny a ledvin programy.Houba se používá pro navození diurézy, vylučovat vlhkost, osvěžující sleziny, doplňování středního jiao, a uklidňující mysl.Fu ling je použit jako obecný účel jin tonikum, podpora zdraví a rovnováhu v těle.

Vaření Průvodce:

1. Pro dysurie, otoky, hlen uchovávání a jiní v důsledku zadržování vody v těle, to je často používán s okoličnatý pórů a vody-jitrocel hlízy,stejně jako v Prášku z Pěti Léků Včetně Poria (Wuling San).Od poria je neutrální v majetku, mohou být použity pro vlhké-tepla a chladu-vlhko syndromy v kombinaci s jinými léky.V případech, vlhko-teplo syndrom, to je často používán s jitrocele semen a manshurian aristolochia stonku; nebo studené-vlhké syndrom, to je obvykle používán s boční kořen acon-ite a sušené zázvor; závratě, bušení srdce, kašel, a tak dále, vzhledem k zadržování hlenu, to je často používán s skořicové větvičky a bílé atractylodes, jako v Odvar z Poria, Skořice Větvičku, Atractylodes, Lékořice (Ling GuiZhu Gan Tang).

2. Pro malátnosti, nechutenství a volné stolice v důsledku nedostatku sleziny, je vždy používán s dangshen, bílá atractylodes, lékořice, známý jako Odvar ze Čtyř Ušlechtilých Léky (Sijinzi Tang).

3. Pro strach bušení srdce a nespavost v důsledku nedostatečnosti sleziny a srdce, to je často používán s dangshen,longan aril a divoké jujube osiva, asin Odvar pro osvěžující slezinu a vyživuje srdce (Guipi Tang).Pro strach bušení srdce a nespavost v důsledku hlen uchovávání v interiéru nebo v důsledku rozdělení fyziologické koordinace mezi srdce a ledvin, to je často používán s trávy rosnatka sweetflag a polygala kořen, jako Sedativum Bolus(Anshen Dingzhi Wan).

Dávkování a podávání:

10-15g, decocted ve vodě pro perorální dávce.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.5 out of 5 (2 votes)

5
Rap Ognev 2020-11-05

Coconut Mushroom, to promote health, heart, spleen, drink like tea, but not more often, than 1-2 times a week, the taste is neutral, tasteless, I add honey to the manual, longan, I ordered one kilogram, 2 bags came, hermetically packed, 500 grams each, there was a parcel to Israel for three weeks, with the seller a good connection, asked how to accept, he wrote. The parcel was handed personally to the hands, tracked to receive, thank you very much to the seller, the purchase is very satisfied, I recommend the seller and his store.

4
Stanobry 2020-11-26

Product well arrived

Přidat recenzi

Hodnocení