Dětské Pozastavení Fotbal Pozastavení Kolize Mistrovství Světa ve Fotbale Hračka Fotbal 105 Vnitřní Fotbalové

109.86 Kč 55.04 Kč Doručení zdarma

Štítky: koš na basketbal, nfl fotbal zlato, běžel fotbal nfl, řazení shimano speed, vlajky plast fotbal, 105 R7000, r7000 shimano, shimano xt, fotbal fotbal, mini basketbal.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • Číslo Modelu: Puzzle koule
  • Materiál: Plastové
  • Funkce: Uchopení/Pohyb Schopnost Rozvojových
  • Sportovní: Fotbal
  • Pohlaví: Unisex

Dětské pozastavení fotbal pozastavení kolize Mistrovství Světa ve fotbale hračka fotbal 105 vnitřní fotbalové

Bullet Body: 1、Snadné Klouzání: fotbalový míč funkce pneumatického odpružení technologie, a fotbal se může vznášet na vzduchovém polštáři generované výkonný ventilátor a vestavěný rotační motor, který dělá dívka a chlapec hračku snadno klouzat na jakýkoliv hladký povrch.Můžete ji použít na domácí podlahy, ploché podlahy a nízké koberce chmýří, atd. A to je dobrý dárek pro dívky a chlapce!

2、LED Osvětlení: fotbalové disku hračka je vybavena barevnými LED světla, které může blikat zářivě barevné světla ve tmě.Proto, děti si mohou hrát hry v noci, a vzhledem k jeho proměnlivé barvy, hračka také přináší více zábavy.

3、Měkké Pěnové Nárazníky: děti fotbalové disku hračka je vyrobena z netoxického plastu, a nabízí pěnové nárazníky a měkké pěnové podložky na okraj disku, takže chlapec je hračka dostatečně bezpečný pro děti a domácí zvířata hrát.Ve stejné době, pěnové nárazníky ochrání váš nábytek a stěny před poškozením.

4、různé Účely: fotbal kombinuje vlastnosti hokej a fotbal, což vám umožní použít v mnoha různými způsoby.Můžete nejen hrát si s ním jako posuvné dětské hračky, ale můžete také zacházet s ní jako skutečný fotbal a kopat nohama.Fotbalový míč by měl být ideální hračka pro venkovní a vnitřní hry.A hračka je dobrý rodič-dítě interaktivní hračka, můžete použít hračkou se vaše dítě bavit.

5、Modernizované Hračka: Podle zákazníka návrhy, jsme inovovali kryt baterie z tradiční typ přepínače na zesílené šroubovací.Malý šroubovák je zahrnuta v našem balíčku, které vám pomohou otevřít kryt baterie.Ve stejné době, jsme přepracovali uživatelské příručce.Proto, pokud narazíte na nějaké problémy nebo nějaké návrhy, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis, náš servisní tým je vždy připraven pomoci.Vaše spokojenost je velmi důležité!

Popis:

EpochAir vzduchem poháněná fotbalový míč je skvělá hračka pro vaše dítě hrát vnitřní a venkovní hry.Fotbalový míč pomáhá zvýšit zvědavost a rozvíjet dobré návyky pro děti.A to může také posílit vztah mezi vaše dítě a vy.Ve stejné době, fotbalový míč může být použit jako román navržen tak, hračka, lze také použít jako dárek pro dívky nebo chlapci.Mít skvělý čas s malými dětmi v halové hry!

Balení Seznam:

Fotbalový Míč*1

Platba:

1) přijímáme Alipay, West Union, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po zaplacení objednávky, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

Náklad:

1. Položka bude odeslána doporučeně leteckou poštu z Čína nebo Kurýrní nebo Soukromou Linku.Dodáváme sledovací číslo.

Položka méně než 2 kg je doprava zdarma China Air Mail ve výchozím nastavení.Pokud potřebujete to nutně, prosím, zvolit další Expresní dodání.

2. Budeme loď z objednávky do 1-3 pracovních dnů po zaplacení.Každý výrobek bude být testovány na 100% před porodem.

3. Jsme pouze odeslat objednávky, které budou potvrzené adresy.Prosím, ujistěte se, že vaše adresa je správná a aktuální.

4. Uvědomte si prosím, že dodací lhůta může být delší, pokud položky, které byly ze strany celní.

5. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co Nejdříve.Naším cílem je spokojenost zákazníka!

Zpětná vazba:

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení