ARSUXEO Zimní Cyklistická Bunda Fleece Warm Up Cyklistické Oblečení Větrovka Softshell Reflexní Plášť MTB Bike Jersey 20B

1 069.67 Kč 641.71 Kč Doručení zdarma

Štítky: arsuxeo muži, arsuxeo jízda na kole pláštěnka, ktm nepromokavá bunda, cyklistická bunda muž, parka ženy, jersey santic, cykling oblečení muži, roztomilá tanga, cubrebotas ciclismo, anti reflexní bunda.

Popis

  • Límec: MANDARIN LÍMEC
  • Fit: Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
  • Materiál: Spandex
  • Tkanina Typ: JERSEY
  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: ARSUXEO
  • Svrchní Typ: Bundy
  • Sport Typ: Cyklistika
  • Funkce: Kapsy
  • Pohlaví: MUŽI
  • Číslo Modelu: 20B

Produkty vlastnosti:

1. Vyrobeno z 85% polyester+15% spandex.Textilie se skládá ze tří vrstev, které vás udrží v teple a suchu.  Horní vrstva na vnější je robustní větrovka povrch, který korálky vlhkosti a zabraňuje skvrny.také se zabránilo déšť z proniká do vnitřní vrstvy.  Druhá vrstva je nepromokavá a prodyšná membrána, která zůstane v suchu během cvičení a není ucpaný.  Třetí vrstva je měkká a teplá vlna. Volně pohybovat v chladné zimě 2.Reflexní logo a proužek.reflexní pásky v Zadní pasu.zvýšení noční viditelnosti. 3.Manžety obklopen přidat déle design pro extra pokrytí zápěstí,drží studený vzduch daleko od vás. 4.4 kapsy na zip zabránit kapsy položky z pádu, pohodlné skladování. 5.Zadní černé díly jsou stretch vložky pro optimální uchycení, mobility a cirkulace vzduchu(tato část není větruodolný a vodotěsný). 6.Stand-up límec design, více izolace, proti chladu, větru

Velikost Grafu

Detail produktu

Zip pad, vybrané kvalitní zip, není snadné sklouznout ,nosit, sundat pohodlné.

4 kapsy na zip zabránit kapsy položky z pádu, pohodlné skladování. Na hrudi, pasu, boku, na zádech.

Manžety obklopen přidat déle design pro extra pokrytí zápěstí,drží studený vzduch daleko od vás.

Vysoce kvalitní Textilie s dobrou funkci pro udržení sušení a teplé,což umožňuje pohodlnou jízdu.

Reflexní logo značky, aby udržet vás v bezpečí ve tmě.

Vitrína

Poznámky O Obchodní Spolupráci Pokud jste prodejce, chcete prodávat naše výrobky, můžeme dělat drop shipping. nabídneme vám dobré velkoobchodní ceny a obrázku bez vodoznaku, takže můžete ukázat vašim zákazníkům. O Doručení Poté, budeme aktualizovat sledovací číslo, můžete sledovat to o 2 až 5 dní později můžete také zeptejte se nás prodloužit dodací dobu pro vás. A pokud chcete rychlejší doručení, to je v pořádku, můžete si vybrat, EMS, DHL, můžeme vám dát slevu zásilky náklady. O Návrat a Vrácení peněz, Pokud produkty odeslán s chybou nebo s poškozením, atd. Které patří do odpovědnosti prodávajícího, prosím, kontaktujte prodávajícího na první čas, prodávající bude tento problém vyřešit. Pokud z jiných důvodů, pro ne-líbil styl, nebo ne-fit-velikost důvodu. To je v pořádku, můžete se vrátit výrobků k nám, Ale kupující by měl zaplatit zpáteční adresou poplatek. Děkuji vám za pochopení. O Velikosti Informace Máme naše velikost grafu, pokud se nemůžete rozhodnout, vaši velikost pak můžete nás kontaktovat, my vám nějaký návrh. O Platba v Současné době můžete Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetní karty, WebMoney a bankovní převod platit za objednávky. Vždycky jsme si, že Zákazník není.1, Pokud máte jakýkoliv DOTAZ nebo PROBLÉM, prosím, E-MAIL. Doufáme, že budete mít nádherný zážitek z nakupování!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (2 votes)

5
Dianindradi02 2020-11-07

Total satisfied with the jacket. Ordered the jacket one size larger as usual. Warm inside and let the cold wind outside.

5
Loladances 2020-10-27

Very good to jacket for cold, very good quality i good look. The pattern is big, order your normal size, don't order one more size. Well packaged and the seller very well, I notice that the shipment would take a little while and no problem, it arrived perfect.

Přidat recenzi

Hodnocení