LP-E5, LP E5 LPE5 Baterie + LED Vestavěný USB Duální Nabíječka pro Canon EOS Rebel XS XSi Rebel T1i EOS 1000D 450D Kiss X3 X2 F

254.65 Kč 162.92 Kč Doručení zdarma

Štítky: canon r5, canon eos r, baterie lp e5, canon xti baterie, 1650 v3, canon eos m3, action cam baterie, 600d canon, baterie canon lp e10, stick usb.

Popis

  • Balíček: Ano
  • Typ: Standardní Baterie
  • Číslo Modelu: LP-E5
  • Dobíjecí: Ano
  • Použití: Fotoaparát
  • Značka: Pickle Power

Specifikace

Model: LP-E5

Kapacita baterie:1500mAh

Výstupní napětí: 7,4 V

Kompatibilní S

Canon EOS Rebel XSi

Canon EOS Rebel XS

Canon EOS Rebel T1i

Canon EOS 450D

Canon EOS 500D

Canon EOS 1000D

Canon Digital Rebel T1i

Canon Digital Rebel XSi

Canon Kiss F

Canon Kiss X2

Canon Kiss X3

Hlavní Rysy

Dlouhá Životnost Baterie:Více výkonu pro více výhonky a delší video záznam na základě vysoké kapacity baterie. mají vynikající trvalý životností, bez paměťového efektu.

Inteligentní LED Displej: Ukazují přesně, jak moc je baterie nabitá a indikují proces nabíjení se na LED displeji, zabránit baterie z přebíjení.

2-Kanálová Nabíječka: Nabíjení DVOU baterií současně a rychle, což výrazně šetří váš čas. Tento design je vhodný pro dlouhé cesty a rychle splnit vaše potřeby.

Vícenásobné Nabíjení na Výběr: s typ c port a micro usb port, mohou být účtovány power bank,nabíječka ,nabíječka do auta a jiných USB zařízení.

Bezpečnostní Záruky: má čtyři vrstvy ochrany (přebíjení, zkratu, vysoké teplotě a přepětí ochrana) s vysokou-kvalita, Protipožární konstrukce)

Obsah Balení(Volitelné)

2 x Baterie

1 x Inteligentní Nabíječka

1 x Micro USB

Teplé Tipy

★ Při nabíjení, prosím, ujistěte se, že line up na správnou polaritu (kladný / záporný).

★ Při nákupu, prosím, double potvrdit konkrétní model vašeho fotoaparátu nebo baterie. Špatný nákup bude mít za následek nepoužitelnou.

★ Pokud si nejste jisti, o stavu baterie nebo nabíječky baterií, kompatibilita, prosím, kontaktujte nás pro více informací.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení