1ks Zubní Zirkony Keramické Diamantový Brusný Leštící Bruska Hlavy Porcelán Zirkony Leštička 12 model pro vás vybrat

287.15 Kč 200.94 Kč Doručení zdarma

Štítky: bavlna drill, hlavy hrnec, keramická hlava váza, zubní zirkony gumy, mlýnek hračka, zubní zirkony leštění kola, preethi mlýnek modely, zubní vrtačka, zubní zirkony prachu, dremel násadce.

Popis

  • Číslo Modelu: Zubní Zirkony Keramické Diamond Broušení
  • Velikost: Diamond Grinding Polisher Grinder
  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: Plastové

Položka Popis:

100% vysoce kvalitní

12 model pro vás vybrat

Barva:zelená

Velikost:jako obrázek show

Použití:Pro zubní laboratoř tech rychlá úprava a odstranění Zirkony obrobku,nevytápěných,suché zpracování,hladké broušení,ostré a pružná,bez trhlin nebo poškození

Balení seznam:

1ks jako obrázek show(vybrat si, co potřebujete)

V současné době, můžete platit pomocí Boleto, Visa, MasterCard, Podmíněná,Boleto,Western Union. Více platebních možností bude k dispozici na Thecomplication.cz v budoucnosti .

1.Vámi objednané zboží bude publikováno v třetí pracovní den po obdržení platby. (Budeme vás informovat prostřednictvím e-mailu, pokud by jakékoli zpoždění došlo z důvodu prázdninové akce.) 2.Obecná dodací lhůta je v rozmezí 5-60 pracovních dnů. (Po lodní začal, aby se bude sledovat a sledovat položky, budou zveřejněny na Thecomplication.cz.) 3.Všimněte si prosím, nebudeme odpovědnost za cel, může Tam být cla pro některé země celní politiky .Jakmile se to stalo, prosím, celní odbavení sami. Průvodce pro řešení problémů jako níže

* Prosím, kontaktujte nás pro podrobné informace, zprávy, e-mailu nebo obchodu jeslí.

* Zkontrolujte, zda balíček a položky pečlivě. * Pokud máte jakýkoli jiný požadavky, můžete také řekněte nám!

* Prosím, zkontrolujte, zda balíček a položky pečlivě, aby se ujistěte se, že tam není žádný problém. * Pokud máte nějaký problém, nebo nejsou zcela spokojeni se svým nákupem, prosím, neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Budeme řešit problém uspokojit vás. * Pokud není problém, prosím, zanechte nám 5-hvězdičkový pozitivní zpětnou vazbu.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Rexdex44 2021-02-02

Am Satisfied

Přidat recenzi

Hodnocení