NOVÝ Kreslený 20ks Lékař zdravotní sestra Kovové Kouzlo Přívěsky DIY Výrobu Šperků Party Laskavosti

196.74 Kč Doručení zdarma

Štítky: karikatura náhrdelník, kouzlo smalt, kreslený kouzlo, smaltované šperky abeceda, přívěsky kovové kreslený, náramek batman, šimpanz, monster hunter pvc, lékař klíčenka přívěsky, kreslený smalt přívěsek.

Popis

  • Typ Položky: Kouzlo
  • Materiál: Kovové
  • Jemné nebo Móda: Módní
  • Kouzla Typu: Abecedy, Data A Čísla
  • Kovy Typ: NIC
  • Původ: KN(Původu)
  • Styl: Klasické

Popis Komoditní materiál:Kov

Stav:100% NOVÉ, Které jsou IDEÁLNÍ pro výrobu náušnice, Náhrdelník ,telefon, pásky , náramky, přívěsky, Řetízek,Náramek,atd...

Kupte více, UŠETŘETE více, pokud potřebujete více položek, prosím, neváhejte a kontaktujte mě, jak získat nejlepší cenu :)

Jako různé počítače zobrazovat barvy odlišně, barva skutečné položky mohou mírně lišit od výše uvedených obrázků. Máte-li jakékoli další otázky, prosím, neváhejte nás kontaktovat. Vítáme váš dotaz a připomínky. Budeme se snažit v našich silách, aby vám poskytl vynikající nákupní zkušenosti. Děkuji moc.

Doprava

Poštovné zdarma do Většiny zemí, Většinou do USA trvá 15 workingdays. Pro jiné země, trvá více 25 dní nebo více.

Pokud nechcete přijímat zásilky po běžnou dobu dodání, prosím, kontaktujte nás, budeme řešit problém pro vás, jakmile je to možné.

O Nás, Pokud máte nějaké další otázky, prosím, napište nám kdykoliv. Budeme odpovědět, jakmile je to možné :)

Jako Zajišťování kvality a Excelence byly vždy naše motto, vždy se snažíme o dokonalé hodnocení 5 hvězdiček a pozitivní zpětnou vazbu. Měli byste se cítit jinak, prosím, vždy kontaktujte nás, takže se můžeme snažit v našich silách splnit vaše očekávání, a aby se na případné nedostatky.

Pokud máte pocit, že jsme si nezaslouží pozitivní zpětnou vazbu, prosím, napište nám před odjezdem žádné nežádoucí zpětné vazby. Šťastný Nákup a díky za péči : )

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.5 out of 5 (2 votes)

5
Poq Poq2 2021-02-09

Came exactly as pictured!

4
023dante 2020-11-20

well made products kids are going to love their new necklaces. will buy more

Přidat recenzi

Hodnocení