Linkooer 176cm Sex Panenky, Silikonové Super Realistický Model Dospělého Panenku Velký Zadek Realistické Kočička Pochvy, Konečníku, Ústní Láska Panenky, Sex Hračky

31 942.02 Kč 17 568.11 Kč Doručení zdarma

Štítky: real doll skutečný, nanoblock, moje sexuální hračky, sex hračka, panenka pro dospělé, silikonové sex panenky jazyk, sex stroker, muž masturb, reborn, silikonové zadek, kalhotky.

Popis

  • Typ Položky: Sex Panenky
  • Výhodou: bezpečný ,měkký ,hladký, skutečný pocit,žádné zvláštní vůni,top kvalita
  • Původ: KN(Původu)
  • Funkce: Pro ústní / prsa / vagina/ anus sex
  • Číslo Modelu: 176-AB180
  • Seznam položek: Sex doll, Wig, Náhodné Oblečení, Rukavice, Čistič
  • Certifikace:
  • Materiál: 100% TPE S Kovovou Kostrou
  • Značka: Linkooer

Přidat AI Funkci, aby se Vaše Panenky

Přidat tyto funkce, aby se vaše jedinečné panenky,více realistické a zajímavé:Vyjímatelnou Vagínu,Duté Prsa,Želé, Prsa,Ochlupení,Vyslovovat Topení,Hlasové Funkce,Pokrčil rameny Rameno,Shemale Penis.Vážení kupující slibujeme, že budeme poskytovat 100% stejnou panenku jako na následujícím obrázku.Náš Obchod-Linkooer poskytnout panenky s výška qulity a odmítá vyrábět panenky s nízkou kvalitou, všechny produkty v našem obchodě prošly CE certifikát.Sex hračky poskytnout vám funkce a služby na manžela nebo manželku nebo manžela nebo partnera a poskytnout všechny radosti pro vás ve vaší ložnici.Váš manžel nebo partner někdy nedokáže uspokojit vás, když budete chtít, aby přijaly opatření v ložnici.To znamená,že nejlepší řešení je použití silikonové panenky.Prosím, mějte v kontaktu s námi, pokud máte jakýkoliv dotaz, s cílem zajistit, že dostanete uspokojivou a sen panenky.Děkuji!!!Specifika produktu Výška: 176cm-52kg

Materiál: TPE s kovovou kostrou

Prsa: 83 cm

Pas: 54cm

Hip: 96cm

Vaginální Hloubka: 18cm

Anál Hloubka: 16cm

Ústní Hloubka: 13cm

Čistá Hmotnost: 46kg

Hrubá Hmotnost: 52kg

Velikost balení: 165*39*28 cm Poznámka: Velikost pro ruční měření, tam může být několik cm chybu, patří k normální jev.Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Fotografie mohou mít citlivý obsah.Pokud potřebujete více detailní fotografie, prosím, kontaktujte nás.Budeme odeslat necenzurované fotky.Slibujeme: Budete mít 100% stejné jako na obrázku níže panenky.

O Logistiky: 1.Odesláno z Evropy sklad: asi 3-15 dnů, aby se dospělo 2.Odesláno z Číny do ruštiny: o 20-55 dnů, aby se dospělo 3.Odesláno z Číny do USA,Spojené Království,Německo,Francie,Polsko,česká Republika,Španělsko,Itálie,belgie,Dánsko,Lucembursko,Nizozemsko,Chorvatsko,Slovensko,Slovinsko,Finsko,Monako, Rakousko,Švédsko,Řecko,Irsko,Portugalsko,Estonsko,Lotyšsko,Litva,Rumunsko,Maďarsko, doprava zdarma, asi 3-15 dnů, aby se dospělo.

Produkt Show

Když si místo vaší objednávky, prosím, zanechte vzkaz do Poznámky následující informace:

Barva Kůže + Barva Očí

Pokud nechcete nechat žádný vzkaz, aby nám, budeme výchozí, že bude vyžadovat stejnou panenku jako v naší reklamní obrázky.

Barva Kůže Možnosti

Všechny Linkooer panenky mají TPE kůže, která má velmi dlouhou životnost, celkové bezpečnosti pro lidský kontakt, žádný trvalý zápach nebo chuť, a nízké riziko natržení.Ve srovnání s existujícími silikonové pryžové výrobky, TPE panenky jsou měkčí na dotek a mají realističtější ldquojigglingrdquo částí těla (prsa, zadečky, atd.).Navíc, tento materiál je pružnější, což umožňuje panenky, být více flexibilní v jejich kloubech, což Linkooer panenky speciální hi-realismus dotek.Nabízíme následující standardní tóny pleti pro váš výběr.

1、Bílá Kůže. 2、Světle Hnědé Kůže . 3、Opálení Pokožky . Oko Barevné Možnosti

Všechny naše oči jsou ručně vyrobené v našem studiu.Nabízíme následující standardní oči barvy pro váš výběr.

1、Black. 2、Hnědé . 3、Blue. 4、Green.Stojí nebo nestojí

Všechny Linkooer panenky jsou standardně dodávány jako non-stát.Můžete si vybrat stát nohama možnost při objednávce.

1、Stojící Nohy 2、nestojí Nohama Balení Seznam Tipů: oblečení na fotografii nepošlou, který se používá pouze na pomoc shotting efekt.

FAQ

Q: Bude panenka kůži skvrnu?

A: dollrsquos kůže, i když trvanlivé a odolné proti ripy, slzy, a skvrna není nezničitelný.Měli byste být opatrní, aby se vaše panenka pryč z tmavé látky a těsné oblečení.Pokud máte rádi tmavé oblečení, měli byste ujistěte se, že umýt před uvedením na svou panenku, a ujistěte se, že neskladujte ji s oblečením.Nejlepší oblečení pro panenky je světlo barevné, volné kování tkaniny.

Otázka: Myslíte Linkooer Panenky přijít s záruku?

A: Vzhledem k povaze výrobku, nemůžeme akceptovat výnosy.Nicméně, stojíme za náš produkt, a dělat, co můžeme uspokojit naše zákazníky

Q: Jaký je váš návrat politiky?

A: i když wersquod jako plně uspokojit všechny naše zákazníky, naše firma je politika: VŠECHNY PRODEJE JSOU KONEČNÉ.Nicméně, důrazně doporučujeme, abyste prozkoumat nesčetné množství možností pro změnu vašeho Linkooer panenka.Můžete změnit jeho nebo její oblečení, vyměnit jeho nebo její paruku, se vztahují na určité druhy kosmetiky, a dokonce i změnit jeho nebo její tvář.

Zásilka 1. Nepřijímáme PB BOX adresy , a jediná loď na potvrzené objednávce adresu, vaše objednávka adresa,objednané zboží a dodací adresa nemůže být změněn po položky odeslány. 2. Panenka vyžaduje 2 - 3 dny doba zpracování + 4 - 13 dní za poštovné = celkem 2 týdny doba dodání (odhad). 3. Vyhrazujeme si právo určit nejlepší způsob dopravy a dopravce k dispozici.Soukromí Chránit 1.Vaše soukromí je naším hlavním cílem.Všechny balíčky jsou dodávány v diskrétním balení (úplně obyčejný karton); kromě toho, osobní údaje jsou zapečetěny v naší politikou ochrany soukromí. 2. Neexistuje žádné specifické označení nebo označení na krabici, která odhaluje obsah uvnitř.Cílem Zrušení A Náhrady

1. Jakmile si místo vaší objednávky, obdržíte potvrzení objednávky e-mailem.To znamená, že jsme obdrželi vaši objednávku v našem systému a předběžnou autorizaci vaší kreditní karty na nákup.

2. Jakmile obdrží vaši objednávku, začneme výrobní proces tvou panenku.Všechny Linkooer panenky jsou vyráběny na zakázku, doba výroby je od 3 do 7 dnů před odesláním od výrobce a obvykle to trvá 2 týden v lodní přepravě.Můžete očekávat, že celkové výrobní a dodací dobu pro svůj sen panenku být přibližně 3 týdny (skutečný čas se může lišit v závislosti na umístění pro doručování). 3. V důsledku svátky, slavnosti nebo nevyhnutelné okolnosti, zpoždění může dojít při výrobě nebo doručení produktu.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Qweqweq 2007 2020-08-20

The doll is as same as in the picture and is heavy. Everything is the same as described. It is a pity that the seller cannot send the clothes shown in the picture. That dress is beautiful.

Přidat recenzi

Hodnocení