Stohovatelný Stojan na víno Držák na Láhev Pultu Láhev na Víno Stojan na Víno Láhev Může Organizátor pro Stolní Skříňky Spíž Lednička

132.63 Kč 110.08 Kč Doručení zdarma

Štítky: víno držitele psa, etnické koberec, kuchyň spíž skladování, kožešinové kousky na prodej, spíž police, alkohol police, spíž organizátor box, organizátor kuchyně plechovky, nálevka set, černé komoře organizér.

Popis

  • Drop shipping: Podpora
  • Materiál: food-grade PP

Vlastnosti: Materiál PP: stojan na víno funkce-potravinářské PP materiál, který je bezpečný a zdravý.

Stackbale pro Skladování: víno stojan je vybaven stohovatelný design, který lze uložit 10 lahví vína nebo 10 plechovek nápoje zároveň.

Neklouzavé Dno: dno stojan na víno má non-slip design, aby se zabránilo sklouznutí nebo převrácení.

Módní Stojan: stojan na víno vlastnosti jednoduchý a stylový design využívá to jak pro skladování alkoholických nápojů a pro domácí dekoraci.

Po-prodejní Servis: My doufáme, že každý zákazník může mít příjemný zážitek z nakupování.Pokud máte nějaké dotazy, prosím, neváhejte nás kontaktovat.Budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl.

Specifikace(přibližně):

Materiál: food-grade PP

Rozměry výrobku: 29.3*9.8*2.3 cm/11.54*3.86*0.91 v

Velikost balení: 32*10.5*2.5 cm/12.60*4.13*0.91 v

Hmotnost balení: 150g

Balení Seznam:

Stojan Na Víno * 1

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

5 .Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 60 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka!

6. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení