LUCKYYJ Moderní List Peel a Stick Tapety Vyměnitelné Béžová/Hnědá/Růžová/Námořnická Modrá Vinyl Samolepící Papír Dekorativní

176.62 Kč 144.79 Kč Doručení zdarma

Štítky: samolepící oloupeme hůl tapety, pobyt nálepka, kontakt papírové samolepky, film vinyl, vlákno vinyl papír, wallpap, vzorované samolepicí role papíru, lepidlo neon tapety, tapety home decor země, peoni tapety roll.

Popis

  • Styl: Moderní
  • Typ: Vinylové Tapety Na Plochu
  • vzor: Cihla
  • Číslo Modelu: 90004
  • Funkce: Anti-statické
  • Značka: LUCKYYJ
  • Materiál: PVC
  • Vinylové Tapety Typ: Papír Zpět Vinylové Tapety Na Plochu
  • Povrchová Úprava: TISKNOUT
  • Použití: Domácnost
  • Nabíjení Jednotky: Juanů/Role

Prodávající je Komentář:

Tento papír se vyznačuje Texturou Tkaniny cítit na povrchu.To má prostý žádný vzor, povrch, Prosím, vyrovnejte šev pečlivě.poté, co to udělal, šev je neviditelný.Při použití tohoto papíru, prosím, neodstraňujte všechny doprovodné najednou, pokud tak učiníte, bude papír snadno držet k sobě, nebo držet všude.Prosím kůry počínaje od jednoho rohu, kůra trochu, a pak se line up, oloupeme postupně, zatímco vy podšívka.Neodstraňujte všechny doprovodné najednou!

Nový způsob, jak renovovat váš domov:

. Krásný a jednoduchý doplněk pro váš domov, ložnice, obývací pokoj nebo dětský pokoj dekor .Snadno použitelná, Odnímatelná, Odolné a Odolnost proti Vlhkosti .Vyroben z vyměnitelné self-lepicí materiálu pvc, non-toxické a nikdy poškodit vaše stěny .Žádný transfer film potřeboval, prostě peel a stick.

Tam, kde to může být použit na?

DIY dekorace

Skvělá volba pro DIY projekt, vytvořit nový domov život!

Jakýkoliv rovný povrch

Skříň Bar skříň Zdi

Další využití

Seznamte se váš rozdíl dekorativní projektu.

Pokyny bílé dřevo papír

. Prosím, ujistěte se, že povrch objektu je čistý a hladký .Upravit kontaktní papír na povrch a nakrájíme 1/2" větší než skutečná velikost plochy, zabránilo to nemůže pokrýt váš objekt zcela .Odlepte podkladový papír pomalu a kousek po kousku, když vložit .Tlačit od středu dlaní .Pokud jsou vrásky po vložení, můžete odstranit to pomalu vložit znovu .Použijte nůž odříznout přebytečný

Doprava

Vaše objednávka bude odesláno v rámci zpracování době, s sledovací číslo.Prosím, kontaktujte nás pro rychlejší dopravu, pokud jste naléhavě potřebují pozemku.Tam může být více nebo méně zpoždění, jak To je zámoří nakupování,prosím, zvažte vašeho interiéru době není termín

Vrátí

Ujistěte se, že jednotlivé původním obalu zboží není otevřen, takže jej lze prodávat.Prosím, kontaktujte nás pro řešení, pokud jste obdrželi vadný nebo špatně položku.

Kontaktujte Nás

Prosím, kontaktujte nás, požádat o položky, pokud máte nějaké otázky zajímá.Bylo by velmi ocenili, pokud byste nám mohl říct váš nápad na produkt, který jste obdrželi šťastný, nebo ne šťastný.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3 out of 5 (1 votes)

3
Mikolakrug 2020-12-03

It took ~2.5 months to get to here (US from China). I was happy to receive it but unfortunately it was crushed/bent on one side where it is quite noticeable. See pictures. I like the pattern and was looking forward to it as a cover for my coffee table. I hope the creases eventually fade out??? That's the only disappointing part and it was due to shipping. Perhaps it could have also been bubble wrapped to ensure that it won't get crushed/bent during transit.

Přidat recenzi

Hodnocení