Vysoký Výkon 100W*2 OCL Dvou Kanálový Zesilovač Deska Modul Elektronické DIY Kit

101.68 Kč 88.42 Kč Doručení zdarma

Štítky: malé diy kalkulačka, sr2ez, stmívač kit, diy kit sada diy elektroniky, vakuové trubice zesilovač diy, zesilovač kit, diy kit elektroniky hodiny, btl, digitální elektronika soupravy, sestavy elektronické výstroje.

Popis

  • Značka: Aideepen
  • Velikost: High Power 100W*2 Amplifier Board
  • Číslo Modelu: Vysoký Výkon 100W*2 Zesilovač Deska
  • Typ: Vysoký Výkon 100W*2 Zesilovač Deska
  • Styl: Elektronické Diy Kit
  • Původ: KN(Původu)
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Typ Výstupu: Vysoký Výkon 100W*2 Zesilovač Deska

Vysoký Výkon 100W*2 OCL Dvou Kanálový Zesilovač Deska Modul Elektronické DIY Kit

Vlastnosti:

Plně oddělené komponenty, čtyři high-výkon tranzistorů, dvě hi-fi věže, každá s výkonem až 100W.

Tento zesilovač přijímá typické OCL obvod, který má výhody vysoká stabilita, široký frekvenční rozsah a věrnosti.To je často používán v vysoce věrnost reprodukce zvuku zařízení.Tento OCL stereo zesilovač je vhodný pro použití u široké škály elektronické nadšence a audiofily.

Za prvé, princip činnosti obvodu

Jak lze vidět z obrázku níže, výstup na reproduktor a zesilovač je přímo připojen, a výstupní kondenzátor pro DC blokování je vynechán.Aby DC potenciál výstup z obvodu zero volt, pozitivní a negativní symetrické napájení se používá a diferenciální zesilovač vstupní se používá.A další opatření.V Obrázku 1, vt jsem, vt2 jsou diferenciální zesílení vstupních fází, vt3 je stadium excitační, a vt4~vt7 jsou kompozitní komplementární výstup fáze.Audio signál je odeslán na základnu z vt jsem přes vazební kondenzátory c 1 a ri.Po zesílení je výstup z kolektoru vt jsem a poslal do vt3 k dalšímu zvýšení.Budící signál z kolektoru výstup z vt3 tlačí výkon fáze vt4~ Vt7 funguje tak, že zesílený audio signál může řídit reproduktor do práce.

Pro usnadnění další analýza, Obrázek 1 může být zjednodušena do podoby na Obrázku 2. Vt4 a vt6 jsou spojeny rovnocenné, jeden npn tranzistor, a vt5 a vt7 jsou rovnocenné, jeden pnp tranzistor.To může být vidět z vt4, 6 a vt5 7 obvodu z Obr. 3 a napájení filtrační kondenzátory c9, c10, že jsou ekvivalentní k mostu.Když vt4, 6, vt5, a 7 jsou totožné, c9 a c10 jsou také identické, most zbraně jsou vyvážené a reproduktor neprojde.Pokud se kladné a záporné napájecí zdroje jsou zcela symetrické, na výstupu potenciál může být zaručena 0V.

Protože obvody jsou přímo připojena, veškeré změny okolní teploty a dílčích parametrů bude mít vliv na potenciál na výstupu (bod a, graf 2).Za tímto účelem, vt 1, vt2 tvoří diferenciální zesilovač překonat nulový drift, DC negativní zpětné vazby je také aplikován v obvodu, který je na výstupu je použita na základnu vt2 přes r6, tak, aby potenciální výstupu (bod a) je nulová.Volt.Proces zpětné vazby je: bod potenciální & uarr;-ube2 & uarr;-ie2 & uarr;-ur4 & uarr;-ube l↓-ic l↓-uc 1 & uarr;-Ube3↓-ie2↓-ur7↓-ube4, 6↓ (ube5,7 & uarr;) vt4, 6 vnitřní odpor v (vt5, 7 vnitřní odpor ↓) bod potenciální ↓.Na druhou stranu, pokud je potenciál v bodě a je ↓, potenciál v bodě a bude ochrnutý od opačného procesu změny.

Za druhé, instalace a výroba

Tištěné zapojení tohoto obvodu je zobrazeno na Obrázku 3. To zahrnuje obousměrný OCL zesilovač obvod a STEJNOSMĚRNÝ napájecí obvod.Chladič je nutné mezi tělem 4 high power tube 2N3055 a deska s plošnými spoji a je upevněn pomocí šroubů.Odpory jsou instalovány horizontálně.Kondenzátorů a tranzistorů jsou instalovány vertikálně a blízko k desce.Pájení požadavky jsou pevné a spolehlivé.Jsou tam dva jumpery na desce, které mohou být připájeny s železnými dráty.

Za třetí, ladění

Napájecí transformátor použit v tomto obvodu musí být připraven sám o sobě.Přijímá centrum-poklepal duální výstupní transformátor (v AC: 1 5VX2), síla není méně než 40W a je připojen k AC~ a horní část desky plošných spojů.Poté, co byl pod napětím je generován na obou koncích C9 a C10. S DC napětí ±18V, napětí na reproduktoru je nula voltů.

Nastavte nejprve aktuální diferenciální zesilovače vt l, vt2, aby se zabránilo velký proud, který teče přes power tube, první krátký základny vt4, vt5 s drátem, tak že vt4 ~ vt7 odříznout.Pak pájecí jeden konec rezistoru r6 na zem a letovat ji na zem.Celkové emitor proud diferenciální zesilovací stupeň je určen r4. Na R4 je upravena tak, že celková emitor proud vt 1 a vt2 je 1 mA.Po rezistor r6 je obnovena, napětí přes reproduktor by měl být o.Pokud je offset, upravit r3.

Obsah Balení:

1 x OCL Zesilovač Deska DIY Kit

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Klarinha Klara 2021-02-11

ok

Přidat recenzi

Hodnocení