9" Android 9.0 2 Din autorádia GPS Navigace Multimediální Video Přehrávač Pro Nissan Qashqai 1 J10 2006-Auto Přehrávač Hlavu Jednotka

3 887.42 Kč 2 293.64 Kč Doručení zdarma

Štítky: car multimedia, auto rádio, nissan qashqai rádio, 1 din rádio, auto rádio bluetooth, nissan qashqai j11, 1 din rádio android, 2 din android radio, 2 din rádio, j10 nissan.

Popis

  • Název Modelu: pro Nissan Qashqai 2006-2013
  • Max Externí Paměť: 32G
  • OSD Jazyk: Vietnamci
  • Typ Materiálu: Metial+Plasty
  • Rozhraní: USB
  • Pro Vozidla Značky/Modelu: Nissan
  • Digitální Média Formátu: JPEG
  • Ven Moc: 4*45w
  • Din: Double Din
  • Hmotnost Položky: 1.5kg
  • Speciální Funkce: Podpora 4G Sítě
  • Certifikace: NIC
  • ROM: 2G
  • TF/Micro SD Slot: 2
  • Původ: KN(Původu)
  • Velikost Displeje: 9"
  • RAM: 2G
  • Velikost Položky: 23*14*7
  • Napětí: 12V
  • Značka: Develuck
  • Usnesení: 1024*600
  • Operační Systém: Android 9.0

Je to vhodné pro vaše auto? 1. Podívejte se na odpovídající model a rok výrobku a auta 2. Porovnat umístění produktu s autem, které potřebuje, aby být aktualizován, 3. Zkontrolujte, zda výrobek je napájecí kabel rozhraní je vhodný pro váš vůz (poznámka: ne všechna rozhraní původního vozu musí být připojen) 4. Pokud stále nemůžete soudit, pošlete nám, prosím, originál autorádio umístění instalace (přední) obrázek a původní rádio zpět, rozhraní obrázek na nás,

Nepodporují Pod auto!!!

Kromě jiných různých stylů, doporučuje se posílat fotografie z centrální řídící část

zákaznický servis před nákupem, a zákazník vám pomůže potvrdit, zda je vhodný.

Pls druh vědomí, že před nákupem !!!

Žádné canbus, není podpora původní auto fotoaparát

Nákup FAQ: produkt podporuje ovládání na volantu tlačítka, podporuje původní auto kamery (CANBUS vyžadováno), podporuje non-originální kamery (podporuje více fáze mechanismy), podporuje původní auto funkce, jako jsou klimatizace nastavení (CANBUS nutné, více originální auto funkce jsou vztaženy k původní auto) Skutečné Android 9.0 systému

podpora aplikace na rozdělené obrazovce, aby vaše použití šikovnější, podporu více aplikací.

Nejnovější android 9.0 4 jádra systému

podpora 1GB RAM + 16GB ROM a 2GB RAM + 32GB ROM je volitelný, budeme i nadále zahájit silnější stroje, věnujte prosím pozornost do našeho obchodu Dostávat upozornění na nové produkty).

Výchozí vestavěný úprava je 12EQ (až 32EQ), a zvuk surround lze nastavit na stejnou dobu, což vám umožní ponořit se do nádherné hudby.

Podporuje téměř všechny mapové aplikace

Před odesláním své oblíbené produkty, budeme instalovat nejnovější režimu offline mapu své země pro vás, a mapa bude aktualizovaná v pravidelných intervalech.Samozřejmě, můžete také zvolit použít on-line mapy.

Podporuje reverzní zobrazení

Když auto je v opačném režimu, přístroj se okamžitě přepne do obrazovky v zadní části vozu, aby zajistili, že vaše bezpečnost jízdy.

Pokud nemáte původní fotoaparát, můžete si ho koupit kliknutím na tlačítko "KOUPIT NYNÍ" na obrázku níže.

Speciálně Přizpůsobené Chlazení Ventilátor

Naši fanoušci jsou přizpůsobené pro naše plavby, které mohou lépe sloužit vám a zajistit výkon autorádia.Mnoho zákazníků a přátele si také vybrat, koupit chladicí ventilátory na jiných místech, ale tam budou problémy s nekompatibilitou nebo vysoká spotřeba energie, která zničí vynikající výkon navigaci.

Podporuje připojení k DVR ADAS

ADAS DVR má více vestavěné pomocné řízení technologií, vložením vysoce kvalitní TF paměťové karty pro záznam každý okamžik vaší jízdy.

Podpora TPMS

Více a více národní automobilové výrobní standardy vyžadují, aby vozidla musí být vybavena tlaku v pneumatikách alarm zařízení.Význam tlaku v pneumatikách alarm zařízení může být viděn.Klikněte na obrázek níže koupit tlaku v pneumatikách alarm zařízení, připojte rádio, a zpětnou vazbu, vaše pneumatiky stav v reálném čase.

Podpora připojení Bluetooth

Vytočit telefon Bluetooth, vestavěný mikrofon rádia, i když okolní prostředí je hlučné, rádio podporuje externí připojení mikrofonu, který lze ještě zaručit kvalitu hovoru.

Podpora ovládání na volantu

Většina modelů může být použit po učení volant po správném připojení.Některé modely je třeba být připojen k CANBUS, plug and play

Po odeslání objednávky, budeme potřebovat k připojení výrobku do elektrické zkoušky, pak načtení mapy zdarma, test výkonnosti, a pak použít multi-vrstva anti-kolizní box a bublina šok sáčku, aby zajistily, že výrobek je bezpečně doručena do vašich rukou.Doručení trvá 1-3 pracovní dny po zakoupení, prosím, buďte trpěliví.

Asi po prodejní:

Pokud je problém po obdržení zboží, prosím, dejte nám šanci, aby vám sloužit.Prosím, nepokoušejte se otevřít spor.Spor je řešen na platformě.Platforma není profesionální a nemohou vyřešit své základní problémy.Prosím, věřte nám.Prosím, kontaktujte nás co nejdříve Přes Thecomplication.cz, budeme dostat zpět k vám do 12 hodin kvůli jet lag

FAQ

Q: Co mohu dělat pro rychlejší dopravu?

A: Prosím, ujistěte se, že necháte správné (mobilní) telefonní číslo/psč a dodací adresu na Thecomplication.cz, aby systém, žádné worng informace bude zpoždění doručení, celní odbavení a místní čas dodání.Po objednávce, prosím, pošlete nám vaše auto podrobné informace pro kontrolu, aby se zabránilo chybu.Věnujte, prosím, pozornost odesílání zprávy z Thecomplication.cz a odpovědět co NEJDŘÍVE pro rychlejší dopravu.

Q: Má 4G verzi podporovat své místní SIM kartu?

A: To podporuje následující kapely

2G: GSM 900(Band 8); DCS1800(Band 3), CDMA(BandC0)

3G: DT-SCDMA(Pásmo 34); WCDMA(Band 1); CDMA2000(BandC0)

4G: DT-LTE(Pásmo 39/40/41); FDD-LTE(Band 3); FDD-LTE(Band 3); TD-LTE (Pásmo 40/41)

Otázka: Proč nemáš papíru uživatelská příručka?

A: Jsme se zastavili tradiční tištěná uživatelská příručka pro mnoho let, protože neexistuje žádný způsob, jak ukázat, videa a spousta fotografií v papírové manuály.Aktualizace produktu je velmi rychlý.Necháme vás odkaz ke stažení, instalaci a provoz průvodce v Thecomplication.cz zprávu systém po doručení objednávky.Prosím, zkontrolujte, zda všechny soubory pečlivě, když se dostanete na pozemku.Tam je záruční list s technickou podporou, kontaktujte v balíčku.Pokud potřebujete pomoc, prosím, kontaktujte nás kdykoliv.

Q: Jak mohu získat technickou podporu?Můžu aktualizovat systém android?

A: pronájem, kontaktujte technickou podporu na záruční karta, nebo zanechat zprávu v Thecomplication.cz systému.Slibujeme, odpověď vám do 24 hodin z důvodu časového pásma rozdíl.Budeme aktualizovat systém, aby se opravit některé chyby z času na čas, prosím, klikněte na ikonu "SLEDOVAT" sledovat oficiální obchod dostávat informace o aktualizaci automaticky.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení