Profesionální Kola Přesmykač Zarovnání Zarovnání Měřidla v Rozmezí Nástroj Pro MTB, Silniční Kola Vypuštění Nástroj Pro Opravu Bicycl

1 310.18 Kč Doručení zdarma

Štítky: p kolo nástroj, dartmoor, půjčovna kostky, držák přehazovačky, kolo stahovák, bike příslušenství obecné, brompton, multifunkční nástroj, bike mount zdi, přesmykač zadní.

Popis

  • Opatření Zarovnání Metr: Zarovnání Měřidla
  • Cyklistické Doplňky: kolo přesmykač
  • Původ: KN(Původu)
  • Bike příslušenství : Kolo Nástroj Měřit
  • Typ: Multifunkční Nářadí
  • Bike Repair Tool: "Tailhook" Ortéza

1.Specifikace: *Typ:Půjčovna opravy nářadí *Velikost:36.5*16.6 cm *Materiál: Nerez *seznam balíčků: 1*Zadní Výtah Ucho Kalibrační Nástroj (1* rhombus prsten +1* zajišťovací šroub +1* slide +1* polohovací knoflík +1* měřicí tyč + 2* gumový kroužek) 2.Funkce: *1.To je nepostradatelným kolo nástroj, který může být použit k měření a narovnat nevyrovnané převodovka závěs, řešení většiny shift problémy. *2.Nástroj tyče jsou vyrobeny z heavy-duty chromované oceli pro udržení inherentní odolnost proti korozi z nerezové oceli. *3.Kolečko výměnné se závitem tip je aktualizován po velké vnitřní nápravy zvyšuje pevnost tolerance přísněji, zlepšuje přesnost zlepšení a rozšíření rozsahu ubytovat více frame/závěs kombinace, včetně nízké odbavení přes hřídel převodovka závěs. *4.Pro kalibraci proměnné výstupky pro mnoho variant rychlosti, a to zejména pro postpositioning proměnnou rychlostí systémy. *5.Zásadní pro milovníky cykloturistiky.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (3 votes)

5
Natalik93 2020-10-23

Product excellent quality!

5
Simosure 2020-10-05

Looks good not used yet quick delivery

5
Goosechange 2020-10-01

Everything ok! Fast shipping, recommended seller!

Přidat recenzi

Hodnocení