4g Opakovač 900 2100 mhz sítě 2G, 3G, 4G dual-Band Zesilovač Signálu GSM WCDMA LTE DCS 4G mobilní Telefon Signál Opakovač Mobilní Zesilovač

1 153.01 Kč 1 072.32 Kč Doručení zdarma

Štítky: oblasti gsm signál booster, votek mobilní zesilovač, 2g 3g 4g gsm mobilní signál opakovač, att 4g booster, zesílení buněčné, lipotech gsm booster, opakovač gsm 900 mhz, signál booster, wilson zesilovače signálu 4g lte, booster auto.

Popis

  • Zlepšit: 2G 3G 4G Internet
  • 4g zesilovač: mobilní zesilovač signálu
  • Uplink Frekvenční Rozsah: 890-915MHz / 1920-1980mhz
  • 4g anténa: Mini Zesilovač
  • mobilní telefon booster, booster 2g: gsm booster
  • Číslo Modelu: 2G 3G 4G opakovač
  • Pracovní Systém: 2G 4G LTE Signál Booster
  • Výstup: 25dBm
  • Původ: KN(Původu)
  • Frekvenční Pásmo: 900 / 2100 2G, 3G, 4G
  • Certifikace: CE
  • Značka: ZQTMAX
  • Downlink Frekvenční Rozsah: 935-960MHz / 2110-2170mhz
  • Získat: 70 db
  • Opakovač Signálu: mobilní telefon zesilovač
  • 2g zesilovač signálu: 2G 3G 4G opakovač

25065291700755453 Jsme vybrat nejvhodnější vnitřní a venkovní anténa pro vás.

Vítejte v Popředí-XY on-line obchod! Co v krabici Originální Balení obsahuje: Booster Napájecí Adaptér Uživatelská Příručka O Tomto Produktu Obecné

Provozní Teplota:

-10~+60 ℃ (pokojové teplotě(25-35 ° c) může prodloužit životnost stroje.)

Odkaz:

890-915MHz / 1920-1980mhz

Dole Odkaz:

935-960MHz / 2110-2170mhz

Zisk:

70 db

Výstupní Výkon:

25dBm

Frekvence :

GSM900 WCDMA2100mhz

Hluk:

Obrázek:

VSWR:

Typ Konektoru:

N Female

LCD Displej:

Hotovo

Booster:

Hlas a 2G 3G 4G Sítě Obrázek Produktu

Upozornění:(Prosím, přečtěte si pečlivě dříve, NEŽ si místo pořadí) Od Března,2017, Thecomplication.cz neumožňuje, aby loď signál boostery SPOJENÉ STÁTY, SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ, KANADA a AUSTRÁLIE . Pokud kupující z těchto zemí chtějí koupit boostery signál na Thecomplication.cz, prosím, kontaktujte nás, my vám nabídneme řešení. 1. Prosím, potvrďte váš mobilní telefon frekvence dřív, než si místo pořadí , pokud nevíte, jak zkontrolovat, můžete volat váš mobilní telefon, operátor, nebo nás kontaktujte dříve, než si koupíte. Frekvence neodpovídá, signál booster může to funguje.Pokud si koupíte špatný signál booster, budeme vás kontaktovat do 2 dnů, budeme jít na lodní špatný signál booster pro vás, pokud nemáme vaši odpověď. 2. Prosím, ujistěte se, že můžete získat alespoň 2 bary 2G/3G/4G signál z venkovní předtím, než si koupíte , jinak tento produkt nemůžu pomoct. Potřebuje venkovní dobrý signál, jak zlepšit své vnitřní signál. 3. Ruské přátele, prosím, nabídnout plné jméno, když si místo pořadí. Brazillian přátelé, prosím, nabídnout daňové identifikační číslo, když si místo pořadí.

Lepší zvolit Thecomplication.cz Premium Dopravy, nebo China Post s lepší dodací a Vlastní služby.

Budeme vás informovat, pokud máme zvolit bezpečnější a rychlejší dodání pro vás.Za to,že jsme se podle situace zvolit to nejlepší pro vás.

Maloobchod,Velkoobchod,Dropshipping

Co Je Signal Booster? To může být wi-fi nebo mobilní telefon signál booster. To je také známé jako zesilovač nebo opakovač. To je zařízení, které má zesilovač a minimálně dvě antény (exteriér a interiér). Všechny položky propojit s koaxiální kabel(y). To zvyšuje wi-fi a/nebo mobilní telefon signály do vašeho bezdrátového zařízení. To může zlepšit Wi-fi a mobilní v domácnostech,kancelářích, atd Jak to funguje? FAQ (Často Kladené Otázky) Před Nákupem

Jak vybrat správnou booster?

1.Ujistěte se, že vybrat správné frekvenční pásmo pro svůj booster.

2.Ujistěte se, že vybrat správné množství anténa pro své budovy nebo domu,atd.

3 .Ujistěte se, že se můžete dostat alespoň 4-5 barů 2G/3G/4G signál z venkovního před instalací booster.

To je velmi důležité!!!

O Cla:

Nejsme si jisti, zda budete muset zaplatit clo, protože různé politiky v různých zemích. FAQ (Často Kladené Otázky), Po Koupi

Jak nainstalovat zesilovače signálu?

Prosím nainstalujte sledovat naše kroky instalace. Pokud opravdu nemůže fungovat, prosím, kontaktujte nás přiložené obrázky nebo videa, tak, že můžeme vám s tím pomoci.Děkuji.

12 měsíců Free Repair Warranty

Pokud není uvedeno jinak na stránce produktu, záruka na produkt w opakuje 12 měsíců od data přijetí, pokud máte problém pro použití,může kupující vrátit zboží na výměnu. Kupující zaplatí přepravní poplatky za zaslání zboží zpět, aby si novou.

Prodávající platit za polovinu přepravní poplatky za zaslání zboží zpět ke kupujícímu.

tipy: výše uvedené 12 měsíců záruka čas, vzdálenost, jen pro booster, kromě booster mimo výrobky, příslušenství, jsme se zavázali do 3 měsíců záruční doba

Provozní teplota je důležitá pro životnost stroje.

Provozní Teplota:-10~+60 ℃

Pokojové teplotě( 25-35 ° c), bude lepší pro životnost stroje,v horku a prachu, které často vede k mechanickému poškození.

Budete muset koupit nový booster-li to rozpis teplem.To není problém našeho produktu.Pls pochopit.

Chybějící položky, nesprávné položky nebo balíček odeslán

Prosím, ujistěte se, že otevřít balík a zkontrolovat obsah před podpisem balíčku. qu

Pokud jste obdrželi poškozené zboží, nebo jakýkoliv dotaz pozemku, pls neotvírejte sporu,měli byste nás kontaktovat jako první .Dáme vám nejlepší odpověď na vyřešení problému.

Prosím, postupujte podle záruční procesu :

1) Kontaktujte nás s číslem objednávky spolu s produktem model

2) Prosím, pošlete nám jasný obraz o vnějším obalu a zboží ( je-li použitelné) Řešení: -Pokud nemáme poslal zboží omylem, budeme znovu odeslat chybějící položky/příslušenství zdarma v rámci záruční doby. -Pokud bychom dodali špatné zboží: Prosím, pošlete to zpět, budeme nést expediční poplatek,My vám buď vrátíme peníze v plné výši nebo odeslání položky s alternativní položky (je-li použitelné). -Pokud jste si zakoupili špatné zboží: můžete vrátit zboží zpět k nám za plnou náhradu nebo výměnu. Přepravní poplatky vrátit položku(y) na náš sklad a odeslat náhradní budou hrazeny zákazníkem v obou směrech. zatímco my budeme platit za přepravní poplatky za zaslání opraveného zboží zpět kupujícímu. Doprava 1. Jsme loď na Thecomplication.cz adresu pouze. Prosím, ujistěte se, že vaše adresa v účtu Thecomplication.cz je uzavřeno s vaší doručovací adresu, než budete platit. 2. Thecomplication.cz Standardní Poštovné a China post,mohou být sledovány. Pokud chcete, rychlejší dodání, prosím, vyberte DHL. 3. Obvykle budeme loď objednávky vám do 3 pracovních dnů poté, co vaše platba je potvrzena Thecomplication.cz. 4. Pokud jste neobdrželi vaši objednávku do dodací lhůty, nebo, pokud máte nějaké dotazy, prosím, kontaktujte nás. Odpovíme vám během jednoho pracovního dne. 5. Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň. Tyto poplatky nejsou zahrnuty do ceny produktu a náklady na dopravu. Přední XY servisní středisko Popředí-XY Omezený Obchod-Signál Booster, který se těší profesionální servisní tým má mnoho zkušeností pro B2C on-line nakupování. Všechny značky telefonů jsou 100% originál, 100% Záruka. Náš obchod se zkracuje vzdálenost mezi zákazníky a výrobci, což znamená větší konkurenční ceny a více možností pro zákazníky. Máme odrůdy Signál Booster. Nová značka Signal Booster jsou přidány do Popředí-XY Omezené Store každý den. Naše nákupní tým hledat nové Signal Booster každý den, aby uspokojit potřeby našich zákazníků. Zavázali jsme se k zaměření na excelenci a vzít usiluje o neustálé zlepšování a inovace, přinést výhody pro zákazníky. Kontaktujte Nás 1. Všechny zprávy a e-maily budou zodpovězeny do 1 pracovního dne. 2. Pokud nechcete dostávat naše odpověď, prosím, prosím, re-poslal a my vám odpovíme vám co nejdříve.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení