Původní 1920*1080 Pro Acer Spin 5 SP513-51 IPS LCD Displej+Dotykové Digitizéru Shromáždění FHD 1920X1080 30PIN NEBO 40PIN

2 166.31 Kč Doručení zdarma

Štítky: sf314, acer klávesnice kůže, 40pin lcd displej, 1920x1080, acer spin 5 sp513, acer swift 5 případ, acer chromebook r13, 5 acer spin, 40pin edp, ips matrice pro notebook, acer keyboard protector.

Popis

  • Schválení Typu: dotykový displej montáž
  • Certifikace: NIC
  • Aplikace: Notebook
  • kompatibilní číslo: pro Acer Spin 5 SP513-51
  • qualit: 100% Test no
  • Usnesení: 1920X1080
  • Velikost Obrazovky: 13.3"
  • Stav: Třída A+ skladem
  • Balení: Antistatický pytlík a box
  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: Uyellow
  • Kompatibilní Značka: Univerzální Obrazovce
  • Kvalitní: Test jeden po druhém

Kupující věnovat pozornost:

1.

Převzetí zboží ve stejné době vám opět připomněl, otevřete přední express cargo tvar, vzhled, počet kontrol podepsat. Například: zda změna nebude mít vliv na použití, a to zejména tekutý krystal bez poškození, též s číslem objednávky a faktury, které jste skutečně konzistentní. Pokud nastanou problémy, stejně jako všechny s odesílatelem neprodleně ověřit situaci a informovat kurýr nebo odmítnout problém dílů.

2.

Můžete podepsat za zboží ve stejnou dobu a výchozí bezpečnostní služby položky. Express vlevo nákladní způsobené v důsledku vzniku vzhled, deformace, poškození, počet nesrovnalostí, a tak jsem se být zodpovědný

3.

Obdržení zboží prosím nezapomeňte na včasné dokončení testu potvrdilo

4.

Když obdržíte zboží, a to zejména v den zkoušky obrazovce. (Některé obrazovky je naší odpovědností obrazovce prodejci jednoduše zmáčknout objeví se modřiny. Neinstalujte statické tašky nečistot do prachu vstoupí podsvícený černé skvrny. Takže kromě toho, na obrazovce se objeví světlé čáry, černá a bílá, ostatní se nevztahuje záruka Huaping rozsah)

5. Zákazník bezpodmínečné vrácení bude účtován 20% platby jako kompenzaci (zákazník má vlastní důvody pro návrat, a žádné problémy s kvalitou)

Náklad:

Když umístíte objednávku, prosím, chooseashipping metoda a platit za objednávky včetně expediční poplatek. Budeme odeslání zboží do 3 dnů, jakmile yourpayment je dokončena.(Zvláštní okolnosti, budeme vás neprodleně informovat o dodací lhůtě)

Nemáme uarantee dodací lhůty na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích, které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována. Vezměte prosím na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatky, brokeragefees, cel a daní, pro dovoz do yourcountry. Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání. Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku.

Theshipping cena nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel.

Vrací:

Snažíme se co nejlépe sloužit našim zákazníkům to nejlepší, co můžeme.

Budeme refundyou pokud se vrátíte theitems do 15 dnů od vaší receiptof na itemsfor jakéhokoli důvodu.Nicméně, kupující by měl ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek. Pokud položky jsou poškozené nebo ztracené, když jsou vráceny, kupující bude odpovědný za takové škody nebo ztráty, a my se nechceme dát kupující plnou náhradu.Kupující by měl zkusit podat stížnost s logistické společnosti na náhradu nákladů, škody nebo ztráty.

Kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky.

Po servisu:

1.

Wepromise záruka 90 dnů pro tuto položku, a přepravní náklady návratu by měla být poskytnuta kupujícím.

2.

Jako muž-vyrobené faktory, přírodní katastrofy způsobené škody není v naší záruky. Například: je instalována nesprávná, Nick, trubice touch špatné, krmivo, atd..., Obchod, prodej komodit zaslali záruční křehké značky, jako je záruka značky v záruční době roztrhané. Odpojte nebo ztráty, považuje se vzdát záruky, a my nesmí přijmout žádnou odpovědnost. Prosím pozor!

Zpětná vazba:

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité .Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.Děkuji moc!!! uděláme, co bude v našich silách uspokojit vás

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Santiagohernandez 619 2020-10-31

All right, I come in super fast and well-packed the screen.

Přidat recenzi

Hodnocení