Baldr Mini Digitální Teploměr Vnitřní Vlhkosti Snímače Teploty Metr Pohodlí Domova Sledovat Magnetické Vlhkoměry, Meteorologické Stanice,

249.57 Kč 164.68 Kč Doručení zdarma

Štítky: stanice meteo sans fil misol, muži vlhkoměr, kulatý digitální meteorologické stanice, seeed, thermomet, smart tv, baldr teploměr, stanice počasí, mi teploměr vlhkoměr, měřič vlhkosti sójové.

Popis

  • Typ: Domácí Teploměry
  • Teploměr Typ: Digitální
  • Teploměr Použití: Lednička Teploměry
  • Původ: KN(Původu)
  • Typ Produktu: Teplota Vlhkost Metrů
  • Materiál: Plastové
  • Značka: Baldr
  • Číslo Modelu: B0134TH

Baldr Mini Digitální Teploměr Vnitřní Vlhkosti Snímače Teploty Metr Pohodlí Domova Sledovat Magnetické Vlhkoměr meteostanice Popis: Mini digitální teploměr a vlhkoměr vám pomůže udržet pozor na teplotu a vlhkost vzduchu vnitřního. To může být zavěšení na zeď do otvoru na zadní nebo volně stojící kovové úchytky. Jasný velký displej pro čtení teploty a relativní vlhkosti. Tam je pohodlný ukazatel hladiny hned vedle vlhkost, aby vás informovat o aktuální stav počasí. Teplota může být zobrazena ve stupních Fahrenheita nebo Celsia stisknutím přední C/F tlačítko. Je to malé a je ideální gadget pro váš domov nebo kancelář. Vlastnosti:

Teplota se zobrazí ve stupních Celsia nebo Fahrenheita

Teplotní Rozsah: 0~50C (-32F~122F) Přesnost: +/-1.0 C

Relativní Vlhkost Rozsah: 10%~99%

Detekce interval: 10 sekund

Pohodlí páky údaj pro vnitřní vlhkost

Stůl, zavěšení na zeď nebo magnet na připevnění

Specifikace:

Položka velikost:44x19x55.5 mm(1.73'x0.75'x2.18 in)

Box velikost: 55x16x63mm(2.16'x0.62x2.48 in)

Čistá hmotnost:30g hmotnost Balení:50g

Barva: Černá/Bílá

Powered by 1 x CR2032 Baterie (Součástí balení) Balení Obsahuje: 1 x Teploměr Vlhkoměr 1 x Uživatelská Příručka Pokud hledáte pro velkoobchodní ceny, prosím, neváhejte nás kontaktovat. O Naše Služby

1. Usilujeme o spokojenost našich zákazníků. Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, neváhejte a napište našich služeb specialistů. Odpovíme vám do 24 hodin (vyloučit svátky). Pokud není odpověď do 24 hodin, zkontrolujte prosím spam ve vaší e-mailové schránky.

2. Velice si vážíme vaší POZITIVNÍ zpětnou vazbu. Prosím, laskavě nenechávejte negativní zpětnou vazbu bez jakékoliv komunikaci s námi. Naším cílem je poskytovat DOBRÉ Služby Zákazníkům. Proto, vždy se snažíme v našich silách vyřešit jakýkoliv problém, který máte.

3. Prosím, nenechávejte negativní nebo neutrální zpětnou vazbu, pokud jste neobdrželi položky do 30 dnů, kdy jsme opakovaně odkazoval se na čas přepravy v detailech.

O Platbu

1. Přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné Úschovy platby procesoru.

2. Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu.

4. Kupující jsou responsbile pro jakékoliv daně nebo celní poplatek tím, že jejich vlastní země.

O Zásilce

1. Položky budou odeslány do 1-3 pracovních dnů po obdržení úplného zaplacení. (Pozor: nezahrnuje víkendy a svátky)

2. My jen loď do vaší potvrdil Thecomplication.cz adresy. Vaše Thecomplication.cz adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

3. Obvykle jsme loď na celém světě prostřednictvím Letecké Pošty Poštovní Způsob Dopravy. Proto mezinárodní objednávky může trvat déle, aby se dospělo. Obvykle to trvá 10 až 30 pracovních dnů pro mezinárodní zásilky, vyloučit So & Sun.

4. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 35 dnů po zaplacení, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

Vrací & Náhrady

1. Nabízíme 14 dnů vrátit politice. Prosím, kontaktujte nás do 14 dnů ode dne, kdy jste obdrželi vaši objednávku, pokud byste se chtěli vrátit.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE zeptejte se nás pro zpáteční adresu předem, uveďte konkrétní důvod pro návrat, a vaše ID UŽIVATELE.

3. My vám vrátíme Platbu pro přesné položky, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně. NEBO si můžete zvolit mít náhradní.

4. Kupující je odpovědný za přepravní náklady na vrácené výrobky.

Protable Mini Thermo-vlhkoměr s Komfortní Ukazatel Item no.: B0134TH ●Vysoká přesnost a citlivou otvory

●Skvělá viditelnost a snadné ovládání

●Stylový design

●Více možností montáže Popis Vlastnosti:

Teplota se zobrazí ve stupních Celsia nebo Fahrenheita

Teplotní Rozsah: 0~50C (-32F~122F) Přesnost: +/-1.0 C

Relativní Vlhkost Rozsah: 10%~99%

Detekce interval: 10 sekund

Pohodlí páky údaj pro vnitřní vlhkost

Stůl, zavěšení na zeď nebo magnet na připevnění

Specifikace:

Položka velikost:44x19x55.5 mm(1.73'x0.75'x2.18 in)

Box velikost: 55x16x63mm(2.16'x0.62x2.48 in)

Čistá hmotnost:30g hmotnost Balení:50g

Barva: Černá/Bílá

Powered by 1 x CR2032 Baterie (Součástí balení)

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (2 votes)

5
Leylasaya 2020-12-08

Genuine small dish It's real mini size Mini light for Surface RT and having Charge watch buy hte look as ㅋ ㅋ think too so small surprise. Working day packaging is incredibly meticulously Det. Working with you cute four key ㅋ ㅋ

5
Guienmar 2020-12-11

According to the description, fast delivery

Přidat recenzi

Hodnocení