Erotický Sex shop Anální Sex Hračky Pro Muže, Ženy Gay Mayurbator Tlusté Anal Plug Velký anální kolík Dildo Anál Masáž Prostaty Rozšíření

948.31 Kč 549.98 Kč Doručení zdarma

Štítky: varlat, prostaty masér, butt plug, gay sex, sex hračky, zadek rozšířit, sex hračka, anální, massag prostaty, erotické penis ring, gay sexu hračky, gay.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • barva: Černá/Zlatá
  • Materiál: Silikonové
  • Typ Položky: Anální Sex Hračky
  • Sexuálně Sugestivní: No
  • Velikost: Big anal plug
  • Číslo Modelu: velké anální korálky
  • Funkce: Ženské masturbace silikonové anální hračky
  • Balíček: Diskrétní Balení
  • Obscénní Obrázek: No

Erotický Sex shop Anální Sex Hračky Pro Muže, Ženy Gay Mayurbator Tlusté Anal Plug Velký anální kolík Dildo Konečníku Rozšíření Masáž Prostaty popis Produktu: Materiál: Silikon Barva: Zlatá/Černá Min průměr zástrčky:2 cm/2,5 cm/3 cm/3,5 cm Max průměr svíčky:7,5 cm/8,5 cm/9.5 cm/10,5 cm Toale délka :20 cm obsahuje: 1* anální plug Balení : Diskrétní balení, chránit vaše soukromí, Ultra-komfortní silikonové anální kolíky; Super Měkké silikonové dělá tyto nejměkčí svíčky nosíme; Ideální pro dlouhodobé nošení; Zaoblenou špičkou pro snadné vložení; tvar Vejce je určen pro pohodlí a zůstat pevně na místě; Ergonomická základna; 4 velikosti, aby se vešly jakékoliv úrovni zkušeností; Úžasné pro dimenzování! Poznámka: 1.Vyčistit produkt před a po použití omyjte teplou vodou a antibakteriálním mýdlem ,jemně otřete s ručníkem nebo měkkým hadříkem. 2. Před použitím, přidejte kapku nebo dvě z vašich oblíbených lubrikant na vibrátor, penis. Poznámka:Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci. Měření povolena chyba je +/- 1-2cm. Photo Show:

O ochraně osobních údajů K ochraně vašeho soukromí, nejsou tam žádné citlivé slova jako pornografický text a obrázky na obalu. Produkt bude zabalen v černém sáčku/žlutá bublina plastové obálky/krabice, obalové (ne původní krabici). Na obalu výrobku je určena produktu. Pokud požadujete jinak, prosím, kontaktujte zákaznický servis Vážení zákazníci, vezměte Prosím na vědomí: nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daně ,tyto poplatky nejsou zahrnuty do ceny zboží a přepravní náklady. Prosím zkontrolujte, zda vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup. Nejsme odpovědni za jakékoliv nehody, zpoždění nebo jiných problémů během porodu. Jsme obvykle označit položku jako "Plastové Příslušenství" nebo "dětské hračky", nebo "fitness vybavení" Záruka & Návrat Politiky: Obvykle položky, které nejsou vadné, jsou 100% zbrusu nový a my zkontrolujte, zda je pečlivě před odesláním. Prosím, poslat zpět vadné položky do 3 dnů po obdržení nich, zašleme vám nové, které ale budete muset zaplatit přepravní náklady, nebo Náhrada bude poskytnuta jako peníze zpět. -Záruka nezahrnuje: nehoda, lidská chyba nebo nesprávného použití. Budeme posílat objednávku do 5 pracovních dnů. Dodací lhůty se liší podle různých zemí a bude ovlivněna tím, počasí, svátky a tak dále. Pokud cílem není získat v prohlašuji, že čas, prosím, kontaktujte nás. Co když splňují produktu problém, Prosím, používejte výrobek podle návodu k produktu, za prvé, pokud jste stále nelze použít, prosím, kontaktujte zákaznický servis v době, prosím, nepokoušejte se otevřít spor, jsme přesvědčeni, komunikace je mnohem lepší, než spor. O Pracovní Době, Protože časový rozdíl, tam bude zpoždění v komunikaci, ale zprávy bude odpověď do jednoho pracovního dne, prosím, buďte trpěliví. O zpětnou Vazbu považujeme zákazníky jako naši přátelé. Doufáme, že můžete nakupovat od nás s více radosti a méně starostí. Vaše podpora je pro nás velmi důležité, Prosím, nezapomeňte zanechat nám 5-Hvězdičkový zpětnou vazbu. Továrna maloobchodní,různé konstrukce, dobrá kvalita, příznivé ceny. Soukromí dodání, tajný balíček Jakékoliv dotazy, prosím, kontaktujte nás. Díky.Prohlédněte si prosím mé další položky. Děkuji.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení