TMC Taktické Airsoft Černé Hliníkové Molle Opasek Závěs Mount Adaptér, Pouzdro Mag

242.94 Kč 204.03 Kč Doručení zdarma

Štítky: airsoft jaro, airsoft tmc, airsoft m4, myš skladování, pouzdro pro zbraň, puška, rychle helmu, fma, letectví helmu železniční adaptér, gps adaptér tmc, helma tmc.

Popis

  • Číslo Modelu: TMC2689
  • Věk: >14 Let
  • Typ: helma
  • Styl: Přenosný
  • Materiál: Kompozity
  • Sport: Další
  • Použitelné Lidí: MUŽI
  • Značka: TB-FMA
  • Sezóna: Univerzální
  • Obvod Hlavy: Další

TMC2689 Černé Hliníkové Molle Opasek Závěs Mount Adaptér pro GC styl Pouch Mag

Popis:

KVALITA JE 100% ZBRUSU NOVÝ ZARUČENA

Značka: TMC Sportovní Zařízení

Materiál: Hliník

Pro G Kód styl pouzdro / Mag pouch

Balení seznam:1*Molle uchycení(Součástí balení šrouby)

Děkuji moc za návštěvu našeho obchodu. Děláme naše nejlepší, aby zajistily, položky kvalita a naše služby. Pokud máte

jakýkoliv problém, prosím neváhejte a kontaktujte nás před odjezdem zpětnou vazbu. Budeme se snažit v našich silách, aby problém vyřešit

a zlepšovat naše služby. 1. Přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. 2. Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. 1. Po celém SVĚTĚ DOPRAVU (s Výjimkou některých zemí a APO/FPO). 2. Všechny položky budou odeslány do objednávky adresu. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší dodací adresu. 3. Výrobky bude loď do 3 pracovních dnů prostřednictvím ePocket/HongKong Post Air Mail/ Singapore Post, nebo jiné express service jmenovanému kupujícím po obdržení platby. 4. Nebudeme zodpovědní za žádné vlastní daně nebo dovozní daň, případně v některých zemích. Uděláme, co bude v našich silách, které vám pomohou vyčistit zboží 5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 6. Pokud nechcete dostávat položky více než 30 pracovních dnů, prosím, neváhejte nás kontaktovat. Budeme sledovat zásilku a vrátit se k vám co nejdříve. Naším cílem je spokojenost zákazníka! 1. Výnosy jsou přípustné, pokud nejste spokojeni s vaším nákupem a musí být zahájena kupujícímu nejpozději do 7 dnů po obdržení položky. 2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše číslo objednávky. 1. Kupující je brzy potvrzení bude vysoce ocenil po obdržení zboží. 2. Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj, upřímně zveme vás opustit VŠECHNY 5 HVĚZDIČKOVÝ pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. To bude jen trvat 1 minutu, ale to 1 minutu má velmi zásadní význam pro nás.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (2 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení