Tvrdý Ocas Pevná Basová Kytara Most Kompatibilní s 4 String Jazz Bass nebo Precision Bass Styl Basová Kytara Top Load Chrome

281.40 Kč 168.88 Kč Doručení zdarma

Štítky: box guitar pick, 4 struny, jazz bass, bass elektr, basová kytara řetězec, kytara závazné a purfling, bass sedlo, mini reproduktor, bass most sedlo, bass matice, 4 jazz bass.

Popis

  • Certifikace: NIC
  • Původ: KN(Původu)

Vítejte v našem obchodě.

Naše výrobky mají přijatelné ceny a dobrá kvalita.Podporujeme dropshipping a velkoobchod .Pokud chcete pracovat s námi na dlouhou dobu, prosím, kontaktujte nás a my vám velmi příznivé ceny.Nejlépe Jde!

Tohle je kytarové části zóny nejvyšší zatížení bass kytara most z oceli s chromovou úpravou s 4 drážkami nastavitelné slitina zinku sedla.

Moc se mi líbí kvalita tohoto mostu a jeho těžké chromování a vintage vibe.Bude montovat do většiny 4 strunná Fender Jazz nebo Precision Bass kytary a také mohou být použity pro mnoho jiných značku a model 4 string Basy.

Velký most pro váš další projekt, upgrade, nebo jako náhradní.

Upevňovací šrouby a klíč v ceně.

barva:Chrome

Materiál:kov

velikost:80 x 44mm

Obsah Balení

1 x Vintage chrome bass bridge

5 x Šrouby

1 x klíč

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3 out of 5 (1 votes)

3
Sauerpwr84 2020-09-01

Schroef is dol gedraaid

Přidat recenzi

Hodnocení