Pet Malé Zvíře dětské Hřiště - Dřevěná Houpačka Hračka pro Malá Zvířata Trpasličí Křeček a Myš

153.63 Kč 116.72 Kč Doručení zdarma

Štítky: venkovní dětské hřiště, trpaslík ovoce, pro děti houpačka, křeček ohrádka, levné křeček zásoby, křeček, křeček schodiště, křeček hračky, zábavné křeček hračky, kreativní tensegrity.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: Plastové
  • Číslo Modelu: HRAČKA

Zmírňuje vrtání a zvyšuje úroveň aktivity. Přidat přirozený vzhled vašeho domácího mazlíčka doma, zatímco dává mu zábavné místo pro hraní.

Z přírodního dřevěného materiálu. Snadno se čistí a odolné proti zápachu.

Proč potřebujeme spát hut: nestbox nebo spí chata je často oceňován i když ne vždy nezbytně nutné. Mnohá zvířata jsou noční. To znamená, že spát během dne a běhat v noci. Chata může pomoci váš mazlíček cítit pohodlně během hodin slunečního záření, zatímco spí.

Jaký je požadavek bydlení pro malá zvířata

Klec musí mít místo pro vašeho domácího mazlíčka na spaní, místo pro jeho jídlo, vodu a léčit nádobí, a nějaký prostor, aby si hrát a běhat. Pokud váš mazlíček je z klece přes den hrát a cvičení, klec může být menší, aby se přizpůsobila jen místo na spaní, jídlo a vodu.

Barva: barva

Materiál: dřevěné

Velikost: 16.5 * 5 * 3.6 cm

Obsah Balení

1 * Malé Zvíře, hračka

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci. Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení