Sklenice na víno, Držák Pod Skříně Rack Závěsné Cup Skladování Organizátor Sklenek Regály dvouřadá Věšák na Polici Kovové Regály Lak-zdarma

270.57 Kč 167.78 Kč Doručení zdarma

Štítky: víno držitele psa, rozsévač, kovové skládací držák, telefon x7, šampaňské skleničky, šálek kávy závěs, duster držák, pohár pověsit, sklo držák na víno, sklenice skladovací stojan.

Popis

  • Klasifikace: Non-skládací Stojan
  • Funkce: Eco-Friendly
  • Materiál: Kovové
  • Číslo Modelu: 9C1182
  • Původ: KN(Původu)
  • Typ: Skladování Držáky A Stojany
  • Kovový Typ: Žehlička
  • Typ Instalace: Typ zavěšení

Materiál: Kov Barva: Černá/Bílá/Zlatá/Bronz Velikost: 2 Řádky:20x8x22.5 cm/7.8x3.1x8.8" 3 Řádky:24x8x32cm/9.4x3.1x12.5" 4 Řádky:24x8x42cm/9.4x3.1x16.5" SNADNÁ INSTALACE: Dodává se s montážní hardware, žádné předběžné vrtání předem nutná, jen pár minut na dokončení instalace. Organizovat své kolekce sklenek, aby se vaše sklenice na víno pod skříňku. ÚSPORA PROSTORU: Nabízíme vám elegantní a moderní styl kuchyně, skříně nebo mini bar. Naše sklenice na víno stojanu využít prostor pod vaší skříně jako úložný své sklenice na víno, které zabere málo místa. VHODNÉ PRO VÍCE TYPŮ SKLA - v Závislosti na velikosti skla, každý stojan pojme až 4 až 9, sklenice na víno s lehkostí, vhodné pro různé typy skla jako Bordeaux/Burgundy brýle, Šampaňské, brýle, koktejl, brýle, atd. Tato sklenice na víno stojan také se hodí pod většinu kuchyňských skříněk. NENÍ SNADNÉ, ABY se SKLONIL A DLOUHOU ŽIVOTNOST - Naše sklenice na víno stojan je vyroben z odvážný a odolný kovový rám, kvalitní žehlička. Není snadné ohnout nebo deformace, a jeho vysoce kvalitní nátěr konstrukce zabraňuje sklo rack od oxidaci a korozi, má dlouhou životnost obsah Balení: 1 x Sklenice na Víno Stojanu Poznámka: 1.Prosím, dovolte 1-3cm chyba vzhledem k ruční měření. pls ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste nabídku. 2.Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Děkuji!!!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení