10PCS Nové původní autentické TMP82C79 TMP82C79P-2 DIP40

207.79 Kč Doručení zdarma

Štítky: pic16f18325, ic dip7, Relé 500a, arduino relé pevné, zte max 7 usb, relé, hp klávesnice ut3, msi ge60 napájecí konektor, hongfa relay, b156han01.2 ips.

Popis

  • Typ Jednotky: hodně (10 ks/lot)
  • Zatížení Kontaktu: Nízká Spotřeba
  • Napájecí Zdroj: AC
  • Napětí: 0
  • Chránit Funkce: Epoxidové
  • Použití: General Purpose
  • Teorie: Solid State Relé
  • Hmotnost Balení: 0.2kg (0.44lb.)
  • Číslo Modelu: 0
  • Velikost Balení: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Existuje mnoho zásoby není na pultech, pokud je to nutné, uveďte, prosím, modely nebo obrázky na nás. Všechny výrobky záruka 3 měsíce.

Doprava Aramex, Prosím, poskytnout kopii ID card(vyfotit). Pošta poštovní změnu politiky ruské Federace, kupující je třeba písemné plné jméno.

1.Prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresa je správná,podporujeme zásilky tím, že ePacket(USA), China Post Standard Express, Hong Kong Post, DHL, EMS, DHL Global Mail a další.(Standardní Doprava Rychlejší než Mail), Lodní dopravy ePacket ,HongKong Post ,DHL Global Mail: kolem 10-30 dnů(Jednotlivé země nebo i déle)

2.Budeme posílat zboží do 1-3 dnů po zaplacení, je ověřit tím, že Thecomplication.cz. Pokud si koupíte více, Budeme mít více obchodů

Některé Evropské země, DHL Global Mail

EMS: 5-10 dnů(Jednotlivé země nebo i déle)

DHL: 3-7 dnů(Jednotlivé země nebo i déle)

Náhradní/Výměnu/Vrácení Peněz

(1) akceptujeme výměnu do 14 dnů po obdržení za vadné položky. A my vám vrátíme vaše peníze zpět. Mezitím musíte nám poskytnout nějaké důkazy, jako obrázek, aby nám ukázal, že je vadný.

(2) Pokud si koupíte nesprávnou položku, pls kontaktujte nás ihned a my vám doručení další správný, pokud máme. Ale musíte dovolit všechny náklady, včetně původní nákladní, manipulační poplatky a návrat nákladní dopravy, atd.

(3) Nežádaný produkt vrátit, bude účtováno 15% doplňování poplatek, pokud položka není stejné jako to, které jsme vyslali. Kupující musí zaplatit za přepravní poplatek za odeslat zboží zpět.

(4) je-Li vrácené zboží není stejné jako to, které jsme poslali k vám, jako jsou zničeny, budete muset zaplatit za to. Adresa na pozemku není naše, to je pošťák adresu. Takže, prosím, DON\'T LOĎ NA uvedenou ADRESU. Prosím, kontaktujte nás pro zpáteční adresu

Zpětná vazba

Spokojenost zákazníků je pro nás velmi důležité. Pokud jste spokojeni s našimi službami, prosím, zhodnotit podrobnosti transakce Thecomplication.cz s Dokonalou"5 Hvězdiček"a nechat nás pozitivní hodnocení zpětné vazby. Pokud nejste spokojeni s položkami jste si objednal, prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu, Budeme s vámi spolupracovat na vyřešení problému. Děkuji vám!'

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení