Muži Neoprenové Sauna Cvičení Pasu Trenér Zastřihovač Pás na Hubnutí Pot Břišní Pás s Dvojité Popruhy

397.45 Kč 198.73 Kč Doručení zdarma

Štítky: břišní pás pro muže, kapela břicho, sauna kalhoty muži, vana sauna, neopren, brazilská butt lift, sauna vesta, muži tričko sauna, břišní sval, sling popruh.

Popis

  • Typ Položky: Frézování
  • Příležitosti: Běžecké/Fitness/Sport/Cvičení/Každý Činností
  • design2: Vestavěný 9 OCELI KOSTI
  • Shapewear: Tělo shaper pro ženy/Fitness Pás/Břišní pás
  • Číslo Modelu: 0071
  • Shapewear4: Mužské Pánské Tělo Shaper Pasu Trenér
  • Pohlaví: MUŽI
  • Shapewear5: Samci Cvičení Fitness Jógy Zeštíhlující Pás
  • Effect2: Sauna Potu, Spalování Tuků, Hubnutí
  • Původ: KN(Původu)
  • barva: Černá/Šedá
  • Velikost: XS/S/M/L/XL/2XL/3XL/4XL
  • Doprava Ze: Čína/Usa
  • Design: Pás + Hák kombinace designu
  • Shapewear3: Mužský Sport Fitness Sauna Pot Cincher
  • Obscénní Obrázek: No
  • Značka: slečna moly
  • Sexuálně Sugestivní: No
  • Shapewear2: Pasu Trenér Hubnutí Pás
  • Efekt: Spalování tuků/Vlak pasu/Hubnutí tělo shaper
  • Materiál: Shell

Popis

✅Vynikající Konstrukce A Materiály - Vyrobeny z 2,5 mm vysoce kvalitní tkaniny, Shell: 100% Polyester; Podšívka: 100% Neopren, hladké, pocit, pohodlné, dokonalé uchycení, lze nosit uvnitř i venku, dobrou pružnost, není snadné vrásek, což vám dává více přirozený vzhled a tvar. Kromě toho, robustní a odolné šití slib pasu zastřihovač kvalita a trvanlivost. ✅VYNIKAJÍCÍ Zbrusu Nový Design -břicho double-layer compression design a rozšířit design je širší než generic položek, více oblast, více spálených kalorií, více potu přijde, dělá na břiše účinek více zřejmé. Dvojitý pás trenér pás + odolný 4-řádek háčky kombinace designu, a lepkavý lepidlo, snadno upravit velikost a zůstal na místě, zatímco pracovní ven. ✅Pasu Trenér A Zpět Podpora - Naše neoprenové pasu trenér korzety, které vestavěným-v OCELI 13 KOSTÍ(Obsahují velké no-8 X-TVARU OCELOVÉ KOSTI nejen dokonale přilne a tlaku pasu, ale také chrání žebra před ublížit), poskytují dostatečnou podporu pro úlevu od bolesti zad a správné držení těla. To je nejlepší fitness vybavení pro všechny druhy cvičení v posilovně. ✅Účinek Je výraznější - Muži Cvičení Pasu Trenér má vynikající výkon při spalování tuků. To vám pomůže pot k odstranění toxinů, urychlení spalování kalorií procesu, kontrolu bříško, úbytek na váze, a podporovat poporodní pás zotavení. Udržení svalové teplo a podporu, aby se zabránilo únavě a zranění po cvičení. ✅TEPLÉ TIP: Vzhledem k Neoprenu Materiálu, může být mírný zápach po otevření obalu, je bez chuti po umytí. Prosím, umýt v saponátu před prvním použitím. Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně našich výrobků, prosím, kontaktujte nás co nejdříve a my vám odpověď do 24 hodin a pomůže vám to vyřešit.

9 Oceli Kosti

Podpora utváření účinek je silný a efektivní. Vám perfektní pasu zastřihovač + pasu trenér.

Nastavitelný Hák A Oko Uzavření

Nastavitelný Uzávěr, který je vybaven 3 řádky háčků umožňuje alespoň 3 palců úprava.

Vysoká Lepicí Síla

Pásek + zip kombinace designu, a lepkavé lepidlem. Snadné upravit velikost.

Tipy 1) Není určen pro použití během těhotenství. 2) Prosím, šaty, opasek, když spí. 3) Omýt čistou vodou před prvním použitím. 4) Vyhněte se kontaktu s kůží přímo,doporučujeme nosit nátělník pod pás. 5) Pokud máte pocit, nepříjemné při použití procesu, doporučujeme nastavit utáhněte nebo snížit pomocí času. 6) V pořadí, které vám pomohou dostat své tělo zpět do své bývalé po porodu rychleji, doporučujeme kombinovat cvičení a kalorií kontrolu s použitím tohoto produktu, budete vidět VELKÝ rozdíl velmi brzy.

Zpětná vazba Snažíme se o 5-hvězdičkový servis uvedením předem naše politiky, naše přepravní sazby a naše přepravní frekvence. Pokud jste byli spokojeni s touto transakcí, prosím, odpovědět s 5 hvězd! Pokud nejste spokojeni s naší položky,prosím, kontaktujte nás.

Vítejte v našem obchodě, aby si s šťastný nákupní cestu v našem obchodě a vyhnout nějaké nepříjemné poprodejního problémy, prosím, laskavě trvat několik minut, aby si některé tipy.Jste vítáni, kontaktujte nás pomocí zprávy nebo e-mailem! Doprava 1. Jsme nabízíme dopravu Zdarma: Thecomplication.cz Standardní Doprava, ePacket, China Post Air Mail. Express Doprava: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Jako obvykle, jsme nabízíme dopravu Zdarma loď tím, že Thecomplication.cz Standardní Poštovné, pokud budete chtít poslat China post Air Mail, ePacket, pls oznámení nám. 3. Tím, že ePacket: Obecně, budeme výchozí loď do ePacket pro USA a RUSKEM, bude to trvá asi 10-30 pracovních dnů pro lodní dopravu. 4. Dodávky do Kanady,AU, velké BRITÁNII a dalších Evropských zemích trvá asi 25-45 pracovních dnů. 5. Pokud potřebujete položku naléhavě a chcete lodi Express Shipping, když si objednáte, Než jste zaplatili, pls Kontaktujte nás pro Expresní Dopravu, budeme Počítat Expresní přepravní náklady pro vás, a přidat k objednávce, pak můžete udělat platby. 6. Thecomplication.cz Standardní Dodávky, jako obvykle trvat asi 25~50 pracovních dní. 7. China Post Air Mail, jako obvykle trvat asi 20~35 pracovní dny. 8. ePacket, jako obvykle trvat asi 7-25 pracovní dny. 9. DHL, Fedex, jako obvykle trvat asi 3~7 pracovních dnů. 10. TNT, Aramex, UPS, jako obvykle trvat asi 2~7 pracovních dnů. 11. EMS, jako obvykle trvat asi 3~7 pracovních dnů. Náš pracovní den je od pondělí do soboty a od 9 hodin do 6 hodin. Loď od NÁS: 1.Položky budou zaslány do 24 hodin. 2.Žádné zásilky na Víkend a Svátky. Loď z KN: 1.Položky budou rozeslány do 48 hodin. 2.Žádné zásilky na Víkend a Svátky. Jsme věnovat pozornost, aby vaše objednávka k vám v čase, ale prosím, nedělejte si starosti, když se to objeví později, budeme kontaktovat přepravní společnost, aby zůstali v kontaktu s vámi.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení