TMC MK3 Baterie Pouzdro Speciální Multicam Vložit Připojené Taktické Pouzdro Baterie Skladování Taška na Taktickou Helmu Doprava Zdarma

843.98 Kč 675.09 Kč Doručení zdarma

Štítky: taktické helma mukut, cp fma helmu, motorcucle helma bag, iqd telefon případě, fma helmu páskou, fma cs helmu, airsoft taktické helmy digitální, tmc crye helmu, motocicle helma bag, tmc telefon domů.

Popis

  • Styl: Přenosný
  • Značka: TB-FMA
  • Číslo Modelu: Taktické baterie skladování taška
  • Použitelné Lidí: MUŽI
  • Obvod Hlavy: Další
  • Sezóna: Univerzální
  • Sport: Další
  • Materiál: ABS
  • Věk: >14 Let

TMC MK3 Baterie Pouzdro Speciální Multicam Vložit Připojené Taktické Pouzdro Baterie Úložný Vak na Helmu Doprava Zdarma

KVALITA JE 100% ZBRUSU NOVÝ ZARUČENA

Materiál: importované tkaniny

Barva:Multicam / BK / RG

Balíček výpis:

- 1 x 1ks baterie úložný vak (Není včetně helmy a další položky)

Upozornění

1. Kupující v ruské federaci a na Ukrajině, je třeba opustit své plné jméno, jinak váš balíček bude odepřen na poště.

2. Pokud jste kupující v ruské Federaci vybrat ruské epacket, když obdržíte oznámení z pošty by měly být do patnácti dní na místní poště k vyzvednutí vaší zásilky, protože poštovní zaměstnanci nebudou odeslány do vašeho domova.

3. Pro Brazílii kupující, pokud je to nutné, prosím, zanechte své osobní Daně z Přidané Hodnoty (DPH) číslo, které vám umožní přijímat vaše balíček, rychlejší a bezpečnější.

4. Za účelem snadné ukázat našeho balíčku, použijeme "palec" a "cm" dva druhy jednotka pro balení rozměr, můžete změnit třeba tím, že následující vzorec:

1 palec =2.54 cm, 1 cm =0.39 inch

5. O barva: Tam může být mírně rozdíl v barvě, protože různé počítačové nastavení monitoru

6. O rozměru: s různými při měření metodou, prosím, dovolte 1-2cm rozměr odchylka Doprava

1. Váš balíček bude odeslán do vaší objednávky adresu, tak prosím ujistěte se, že vaše adresa je správná.

2. Zdarma sledování balíku budou sledovány Hong Kong airlines nebo Singapore airlines. Obvykle poště potřebuje 3-5 dnů na aktualizaci stavu sledování stránky.

3. Pokud jste v naléhavé potřebě tohoto balíčku, prosím, kontaktujte nás před odesláním objednávky a vybrat si nejvíce vyhovující přepravní společnosti Vrátit..

1. Pokud se chcete vrátit nebo vyměnit produkt, prosím, kontaktujte nás, do 7 dnů po obdržení balíčku.

2. Vrácený produkt musí být v původním obalu a stavu. Peníze dostaneme zpět k vám poté, co jsme si balíček. (přepravní poplatek je nevratný)

3. I když máme přísné a profesionální inspekce každého výrobku a obaly, ale také se nemůže vyhnout možnost poškození v průběhu přepravy. Vítám vás, kontaktujte nás pro výměnu nebo opravu, pokud se vám bohužel poškozený stav. Kontaktujte Nás

Pokud máte jakýkoliv dotaz, nebo nejsou spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, kontaktujte nás nejprve e-mailem, budeme velmi ochotný snažit v našich silách, aby vám pomohl, děkuji vám, Naše Podnikání Čas: 8:00am-5:30 (pondělí - sobota) Peking time zpětnou Vazbu

Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, dejte nám pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdičkové hodnocení komentáře, budeme vděční. Protože vaše komentáře v naší obchodní úspěch jsou velmi dovozu

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení