Pogo Skákací Míč s madlem a Míč Čerpadla Skok Hračka Pogo Maximální Zatížení-Ložiska 220lb Vhodné pro Děti, Dospělé XR-Ho

691.45 Kč 484.10 Kč Doručení zdarma

Štítky: odrazit míč hračka panenka, jump stick, skákací míč kanada, pogo koule, skákací hračka pro dospělé, skákat pogo stick, pogo stick, spojovací tyč, skákací míč fialová, skákací míč fitness.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: Mix&vybavení

Pogo Skákací Míč s madlem a Míč Čerpadla Skok Hračka Pogo Maximální Zatížení-Ložiska 220lb Vhodné pro Děti, Dospělé XR-Ho Popisu:

Vlastnosti:

1. Skákací Míč s madlem je vhodný pro začátečníky, nebo lidé s poruchami rovnováhy, a těžká váha. Maximální zatížení může být až 220BL, a rukojeť může být samostatná budova.

2. Používáme odolné pryže. Pedál je posílena a míč je non-skluzu. Vzduchová tryska není snadné spustit.

3. Vnitřní a venkovní mohou být použity, velmi snadná montáž a přenášení, může být použit v interiéru i venku, například v parcích, na hřištích, tělocvičnách nebo doma.

4. To je skvělé jarní ples. Je to zábavné a sportovní. Dobrý způsob, jak cvičit rovnováhu, vytrvalost, koordinační schopnosti a zdravý růst je také vhodné pro dospělí.

5. Vhodné pro děti od 4 let, s maximální zatížení 220 kg.

Upozornění:

1. Skutečná barva může být mírně odlišný od obrazu vzhledem k různým sledovat a světelný efekt. Prosím, dovolte 1-3cm odchylka vzhledem k ruční měření.

Specifikace:

Materiál: guma

Velikost:

Kolo(bez rukojeti): 39x38x29cm, nad 6 let

Dvojí použití(s rukojetí): 38x90x29cm, pro výše 4 let

Balíček Zahrnuje:

1 x Skákací Míč

1 x vzduchová čerpadla

1 x air jehly

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení