JAF 08SPYM Dome Concealer Buffer, Syntetické Vlasy Korektor Štětec

290.02 Kč 145.01 Kč Doručení zdarma

Štítky: HMUNII, weng, proxi, tažná, cy usb, natsu, 28INCH, marshmallow pečeně, hayao, 325d.

Popis

  • Typ: Make-up Štětce
  • Číslo Modelu: 08SPYM
  • Materiál Rukojeti: Dřevo
  • Velikost: #08
  • Množství: 1 Kus
  • Umístění: zhejiang, čína
  • Kartáč Materiál: Syntetické Vlasy
  • Používá Se: Oční linky

PRAVIDELNĚ čistit make-up Štětce tak, aby uložit své štětce ,make-up ,a chránit pokožku před destruktivní bakterie.

KAŽDODENNÍ ÚDRŽBA >>>

1) začít make-up aplikace vyložit zdvojnásobil-up tkáně nebo papírový ručník (1/2 listu bude dělat).

2) Před použitím každý kartáč, pohyb štětin na tkáně a zpět tak, aby zajistily, že neexistuje žádná zbývající pigment v křoví.

3) Po make-up aplikace, znovu "barvy" off zbývající pigment na tkáně. (NIKDY třít štětiny zhruba, nebo budete poškodit.)

4) Kartáče pro použití mokré make-up (jako základ) musí být čištěny jemným mýdlem, aby se zabránilo štětiny z těžké a loučení (k ničemu).

JAK UMÝT KARTÁČ >>>

Krok 1: Opláchněte kartáč pod tekoucí teplou vodou pohybem prstu přes štětiny ve směru jejich tipy.

Krok 2: použití mírné mýdlo na štětiny a pak dělat krouživými pohyby ve středu dlaně, dostat plný prospěch z mýdla rozbíjí pigment na štětiny.

Krok 3: Contitue kruhový pohyb pod tekoucí vodou umýt mýdlem off štětiny, pomoc s prstem, tipy na tvar štětin zpět k normálu

Krok 4: Položte štětec PLOCHÝ sušit na čistý savý povrch. (NESMÍ se stát, kartáč na konci, protože voda se spustit dolů a bazén v kování, což vede k štětiny s celou, nebo padá.)

- OD 2008.08.08

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Rr3 Alex 2021-01-21

Not my first time buying brushes from this seller, after I bought my first kit from them I was hooked. So now I bought a bunch os brushes to complete my collection and to make a little travel kit also (to the point I now own 60+ brushes from this brand). I have one brush from my first purchase that the hairs were not well glued and it sheds but it's the only one so I'm not mad about a single defective brush. In general I love them, they are all super soft and well shaped. My only complaint is that in some of the brushes the handle would come off from the metal piece but I could easily fix that with my hot glue gun, so not really a problem. One thing that could improve is that the code for the model of the brush does come printed on it so it's harder to find the same brush again to buy another one if you want.

Přidat recenzi

Hodnocení