4ks Multifunkční Kol Opravy Nástroj Sady MTB Silniční Kola Řetěz Držák Setrvačníku Odstraňovač Kliky Stahovák Klíč Nástroj pro Údržbu

621.38 Kč 316.99 Kč Doručení zdarma

Štítky: gumové mtb kliky, kolo kliky extractor, ttr50, řetěz nástroj, kolo stahovák, kolo stahovák, pneumatiky trubice, 26 kolo trubice, kolo nástroj, klika klíč.

Popis

  • Typ: Multifunkční Nářadí
  • Množství: 4/5ks
  • Původ: KN(Původu)
  • Jméno: Multi-funkce klíč nastavit
  • Materiál: Plast + Ocel

Popis:

1.3 v 1 řetězci nástroj: může být použit jako nedílnou klíč spolu s kartou setrvačník, centrum šachty, instalační klíč a ocas hák klíč. Vhodné pro 5-11 setrvačníky, závodní auta, horská kola a další typy jízdních kol.

2.Tretlager kliky páky: praktický nástroj pro opravy spodní držák jízdního kola, který se používá pro instalace, povolování nebo utahování. Kompatibilní s 20-ti zubů spodní držák s čtvercové otvory.

Kliky páky nástroj: Tento nástroj se používá k odstranění ruku z kliky spodní držák. Vše, co potřebujete, je 14/15 mm klíč nebo nastavitelný klíč.

3.Vyložení nástroje: vykládka box je určen pro montáž a demontáž setrvačníku řetězová kola. Velký otvor a tenké stěnové konstrukce mohou být použity bez odstranění kužel a pojistnou matici.

Kole hovořil klíč nástroj: používá se k nastavení těsnost jízdních kol nebo elektrický vůz paprsky k nápravě a zabránění deformace kola. Ten hovořil klíč může být rukáv na paprsky o velikosti 10-15.

Specifikace:

Název: Multifunkční klíč nastavit

Materiál: Plast + Ocel

Barva :jak je znázorněno

množství:4/5ks

Balení seznam:

4/5ks multi-funkce klíč nastavit

Funkce:

1.Trvanlivé a odolné proti rzi:

Na volnoběh remover je vyroben z ocelového materiálu, aby zajistily, tvrdý kvality, které je odolné a odolné proti korozi.

2.Multifunkční:

3 v 1, spodní držák, klíč, kazeta volnoběh klíče a spodní držák kryt klíče.Skvělý nástroj, který pomůže opravit při demontáži kazety volnoběh.

3.Rozsah použití:

Snadné a pohodlné ovládání, který se používá pro demontáž a montáž setrvačníku a osy,

ideální pro opravy jízdních kol.

4.Nejlepší Služby:

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Pokud máte nějaké problémy, o volnoběh remover, prosím, nemají žádné váhání a zavolejte nám na poprvé. Vždy jsme upřímně čekal, že se ptáš.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Hannsg1958 2020-08-17

가격 대비 성능 우수. 빠른 배송.. 만족

Přidat recenzi

Hodnocení